Η αριστεία της καταστροφής

Must Read

Στ’ αλήθεια θέλει μεγάλη επιστημοσύνη να συγκυβερνάς με τη φρίκη και να σπέρνεις όλεθρο χαμογελώντας σαν καρατερίστας κωμικός της επιθεώρησης

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η διετία 2019-2021 είναι η χαρά του ανθέλληνα. Οποιος κοιμάται και ξυπνάει ευχόμενος το ξεθεμελίωμα όλων όσα έχουν απομείνει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πρέπει αυτά τα δύο χρόνια να νιώθει λες και βρίσκεται σε λούνα παρκ με απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια. Η χώρα τους περισσότερους μήνες ήταν λουκετιασμένη και οι πολίτες έστελναν sms ακόμα και για να βγουν από το σπίτι για να πετάξουν τα σκουπίδια.

Οι εκκλησίες έκλειναν (όλως τυχαίως την περίοδο των μεγάλων χριστιανικών γιορτών) και μυστήρια όπως η θεία κοινωνία παρουσιάζονταν από τους ασυγκράτητους κυβερνητικούς και τα ενσωματωμένα στο σύστημα ΜΜΕ με τα ίδια μελανά χρώματα που χρησιμοποιεί κάποιος για να περιγράψει το εμπόριο ναρκωτικών.

Οι ομαδικές αυτομαστιγώσεις ισλαμιστών δεν απαγορεύτηκαν. Ούτε η περιφορά ενός αποτρόπαιου ξόανου της παγκοσμιοποίησης (μια υπερμεγέθης κουκλίτσα βουντού, την οποία αποκαλούν Αμάλ). Μόνο η περιφορά της εικόνας της Μεγαλόχαρης ενοχλούσε τον Μητσοτάκη τον Δεκαπενταύγουστο.

Η Ακρόπολη στρώθηκε με ένα ωραιότατο τσιμέντο, που θα το ζήλευαν οι πολυκατοικίες της πλατείας Αμερικής και της Κυψέλης. Η Ελλάς μόνο μέσα στο 2020 δανείστηκε 51 δισεκατομμύρια ευρώ – ένα ρεκόρ που θα πρέπει να κάνει εξαιρετικά υπερήφανο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον οικονομικό του σύμβουλο κ. Πατέλη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει στον Τύπο για τα αισθηματικά του και για το πόσο χάσιμο χρόνου είναι οι μεταπτυχιακές σπουδές.

Παρά τις προσπάθειες του υπουργού θεομηνιών Χαρδαλιά, έχουμε χάσει από κορονοϊό περισσότερους από 13.000 συμπολίτες μας καθώς και μια εθνική οικονομία που συγχωρέθηκε με τις καραντίνες. Επίσης, παρά τις προσπάθειες του υπουργού θεομηνιών Χαρδαλιά και του υπουργού Χρυσοχοΐδη (που έχει τη μάνικα γραπωμένη γερά στο γυμνασμένο δεξί χέρι του), είδαμε να γίνονται αποκαΐδια περισσότερα από 1.200.000 στρέμματα δασών και κάνα χιλιάρι σπίτια.

Όμως, ας μην είμαστε αχάριστοι. Καλώς ψηφίστηκε ο Μητσοτάκης για πρωθυπουργός. Μία υπόσχεση από τις πολλές που έχει δώσει την τήρησε κατά γράμμα. Πολέμησε όσο τίποτε άλλο τον νατιβισμό. Και όλα δείχνουν ότι αυτό τον πόλεμο θα τον συνεχίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This