Να κατεδαφιστεί η ΕΡΤ!

Must Read

Ήμουν στο αυτοκίνητο γυρνώντας στο γραφείο έπειτα από επίπονη ημέρα. Φυλακές, ραντεβού, Συμβούλιο Εφετών για έκδοση αλλοδαπού, αφού την προηγουμένη έγραφα έως τις 23.30, έχοντας αρχίσει την ημέρα μου από τις 7.15.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Ακουγα, λοιπόν, κρατικό ραδιόφωνο, αυτό που πληρώνουμε όλοι μας. Ενας οχετός προπαγάνδας για το ξόανο, την τερατώδη μαριονέτα, ξαδέρφη του Τσάκι, που περιφέρουν στη χώρα μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη οι ΜΚΟτζήδες, κομμάτι του συστήματος εισβολής και εποικισμού, συνοδευόμενο με ύβρεις συλλήβδην για όσους αντιδρούν. Σκοταδιστές, ρατσιστές κ.λπ. Ολα αυτά με το γνωστό ύφος αριστερίλας, με σηκωμένο φρύδι και ηθικολογίες, ενώ από κάτω ξέρουμε πως κρύβεται το άλλο άκρο του ολοκληρωτισμού, το ανέγγιχτο, που τώρα λειτουργεί ως συνεργός του Ερντογάν και του δουλεμπορικού κράτους-συμμορία του. Είναι το επικοινωνιακό κομμάτι, ο βραχίονας προπαγάνδας του πολιτισμικού μαρξισμού, που θέλει να μετατρέψει τη Δύση και φυσικά τον ακρίτα της, την Ελλάδα, σε πολτό. Αντικειμενικά υπηρετούν την ισλαμική επέκταση, έστω και ως «χρήσιμοι ηλίθιοι». Από τον Σόρος και τη μετασοβιετική γραφειοκρατία της Ε.Ε. έως τα αριστερά κόμματα και διάφορους ψευδοφιλελεύθερους υποτακτικούς στην καρδιά της Ν.Δ., τους δημοσιογράφους ιδιωτικών και κρατικών μέσων, ως τους ιντελιγκέντσηδες που παρασιτούν στα αλωμένα πανεπιστήμια και την παρακμιακή τέχνη, υπάρχει ένα κοινό πράγμα: Το ίδιο αίμα, που κυκλοφορεί στις φλέβες των μηχανισμών τους τούς τρέφει, τους κρατά όρθιους και ενεργούς στην αντιευρωπαϊκή, ανθελληνική και αυτοκτονικά φιλοϊσλαμική δράση τους το κρατικό χρήμα.

Ο τεράστιος παρασιτικός μηχανισμός της μηδενιστικής αριστεράς, ακόμη και όταν υποδύεται τη «φιλελεύθερη δεξιά», όπως στην παρέα Μητσοτάκη, όπου παρεπιδημούν οργανικοί του μηχανισμού εποικισμού, τρέφεται από την τσέπη μας. Αρα η προφανής λύση είναι μία: Να τους κόψουμε το χρήμα, να καταστρέψουμε τις φωλέες του μηδενισμού και του πολιτισμικού μαρξισμού, όπου και αν παρασιτούν σε βάρος του Έθνους, της κοινωνίας, της οικονομίας. Και επειδή και στα ιδιωτικά κανάλια έχει φτάσει η ίδια ωχρά σπειροχαίτη, πρέπει και εκεί να γίνει απεντόμωση και μυοκτονία, διότι ο λαός δεν τους παραχωρεί τις συχνότητες για να προπαγανδίζουν την αυτοκτονία μας και να υπηρετούν ξένα συμφέροντα. Χωρίς το δικό σου, το δικό μου χρήμα, χωρίς τους φόρους μας, χωρίς κρατικό πρυτανείο να ντερλικώνουν, χωρίς τα κρατικά κανάλια, τα κρατικά πανεπιστήμια να τους εργοδοτούν, θα καταστραφούν εν μια νυκτί οι μηχανισμοί τους.

Όλος ο εσμός της δήθεν ενημέρωσης, της «τέχνης», οι κατά Μίκη ιντελιγκέντσηδες, που απέχουν από τον λαϊκό πολιτισμό όσο μια γάτα από ένα λιοντάρι, οι φορείς αυτής της πνευματικής ψώρας στον πολιτισμό και τον δημόσιο λόγο, χωρίς χορηγίες του υπουργείου Πολιτισμού, χωρίς το κρατικό χρήμα του Κέντρου Κινηματογράφου και άλλων κρατικών φορέων, χωρίς κρατική τηλεόραση, υπεράριθμα και μερικά άχρηστα πανεπιστήμια «τουβλοποιεία», δεν θα έχουν υπόσταση. Δεν θα παράγουν τα σκουπίδια τους, διότι στο ελεύθερο θέατρο ή κινηματογράφο δεν θα τους εμπιστευόταν επιχειρηματίας ούτε ένα σεντ ούτε φοιτητής θα πλήρωνε για να μάθει φραπόγαλο και κομμουνιστίλα, μολότοφ, καταλήψεις, ψείρα και κόνιδα.

Θα ωρύονται οι σταλινικές, τροτσκιστικές παραφυάδες του ολοκληρωτισμού, «Ζητάτε πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων για την ενημέρωση, την Παιδεία και την Τέχνη». Η απάντηση είναι ναι. Η απάντηση είναι πως εμείς θα επιβάλλουμε αξιολόγηση όχι μόνον ικανότητας και παραγωγικότητας αλλά και συνταγματικής νομιμοφροσύνης.

Τουτέστιν, δεν έχει ο λαός καμία υποχρέωση να πληρώνει γενίτσαρους για να κάνουν τα παιδιά του γενίτσαρους, για να τα διδάσκουν πώς να μισούν την Πατρίδα, τους θεσμούς της, την Ιστορία και τους ήρωές της, τις Ενοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, την ευπρέπεια, την καθαριότητα. Οπως ο φορολογούμενος πολίτης έχει δικαίωμα και το κράτος την υποχρέωση να μη χρηματοδοτεί ταινίες, θεατρικά ή μουσικά έργα που προάγουν την παιδεραστία, τη χρήση ναρκωτικών, τη βία κατά γυναικών, έτσι έχουν το δικαίωμα και την αντίστοιχη υποχρέωση να μη χρηματοδοτούν την προπαγάνδα του λαθροεποικισμού, της προαγωγής της πολιτικής βίας, τις σταλινικές, ολοκληρωτικές και γενοκτονικές φαντασιώσεις. Πρέπει να εργοδοτεί ή επιδοτεί ο φορολογούμενος πολίτης ναρκέμπορους, βιαστές, κλέφτες; Όχι. Γιατί πρέπει να εργοδοτεί και να επιδοτεί κόκκινους φασίστες και όργανα, εκούσια ή ακούσια, των δουλεμπόρων διακινητών και οπαδούς τρομοκρατών;

Αν θέλετε να το ονομάσετε «πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων», στα μέζεά μας. Πείτε το και Μπάμπη. Εμείς πάντως θα απολύσουμε οποιονδήποτε επίορκο δημόσιο υπάλληλο, που θυμίζω ορκίστηκε στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, και όχι στη ζωή του Μπιθικώτση. Και το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο.

Όταν ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ, ίσως επειδή είχα μια συναισθηματική αντίδραση, η γενιά μου είναι γενιά του ραδιοφώνου, ίσως επειδή είχα τη ρομαντική άποψη πως μπορούμε να ανακτήσουμε τα κρατικά ΜΜΕ, να τα αποκαθάρουμε από την όζουσα κομμουνιστίλα και να υπηρετήσουν πάλι τον λαό και τον πολιτισμό του, δεν συμφωνούσα. Εσφαλα σφάλμα μέγα.

Το λάθος τότε της κυβέρνησης ήταν που δεν κατεδάφισε πλήρως την ΕΡΤ, να τη σκάψει, να την κάνει λίμνη και να βάλει πάπιες ή να την πουλήσει για πολυκατάστημα. Ακόμη και ως άδειο οικόπεδο θα ήταν χρησιμότερη για να ζευγαρώνουν οι αλανιάρες γάτες από το να παριστάνουν τους δημοσιογράφους οι προπαγανδιστές της λαθροεισβολής και να πουλάνε ψευτοκουλτούρα οι Αρτέμηδες.

Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This