Ο Άδωνις και οι καφετζήδες

Must Read

Είναι υπουργός Ανάπτυξης και εκφράζεται απαξιωτικά σε βάρος των ανθρώπων, τους οποίους υποτίθεται ότι πρέπει να ωφελεί

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ενθουσιασμένος που γλίτωσε την καρατόμηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε τον εαυτό του ελεύθερο να εκφραστεί. Κι εκφράστηκε με τα χειρότερα λόγια για τους ανθρώπους που εργάζονται στην εστίαση, θέλοντας να πικάρει τον ναυαγήσαντα ναύαρχο Αποστολάκη.

Είπεν ο Άδωνις: «Ο κ. Αποστολάκης έχει κριθεί ως ικανός να διαχειρίζεται κρίσεις επί 40 χρόνια από όλους τους θεσμούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Από χθες με απασχολεί πολύ αν αυτοί οι θεσμοί λειτουργούν σωστά… Αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν έπρεπε να γίνει ούτε πλωτάρχης, αν δεν έχει μάθει να αντέχει στην πίεση, δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής, όχι αξιωματικός».

Κοντολογίς, ο ιδεολογικά ευέλικτος υπουργός θεωρεί ότι οι πιο προβληματικοί χαρακτήρες, οι πιο ανίσχυροι εκ των συμπολιτών μας είναι οι «καφετζήδες». Το επάγγελμά τους θεωρείται από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην τηλεπωλητή νανογιλέκων το χαμερπέστερο όλων – αφού κατά τη γνώμη του ο κ. Αποστολάκης, που δείλιασε να γίνει υπουργός της κυβέρνησης, δεν κάνει «ούτε για καφετζής».

Πάντως, η στατιστική τον διαψεύδει. Ούτε ένας καφετζής δεν υπέγραψε Μνημόνια, Συνθήκες Πρεσπών και άλλες αθλιότητες που έχουν ξεφτιλίσει το έθνος. Ο κ. Γεωργιάδης καλό είναι να αναθεωρήσει την άποψή του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η απέχθεια και η περιφρόνηση του κ. Γεωργιάδη προς τον κλάδο της εστίασης έχει εκφραστεί ξανά, από τηλεοράσεως. Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι την 1η Φεβρουαρίου 2021, είχε πει τα ακόλουθα: «Οποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ατομικά την παίρνω. Την παραλαμβάνω εγώ. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα ότι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτέα προκαταβολή και ετοιμάζεται το κράτος να του πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί ότι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμφοράς δεν μου αρέσει».

Τελικά, το να αντιπαθείς μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας και να εχθρεύεσαι τον λαό αποτελεί κριτήριο υπουργοποίησης στο σουσούδικο καθεστώς του κληρονόμου της πρωθυπουργίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εφημερίδα που βύθισε ένα υποβρύχιο και… σκότωσε τα 40 μέλη του πληρώματος του!

Στις 10 Μαΐου 1931 είχε προαναγγείλει την έκδοσή της μια νέα εφημερίδα ενός παλαιού εκδότη. Λεγόταν «Πρώτη», είχε κάνει...

More Articles Like This