Ας αφήσουμε τη λάσπη για τα γουρούνια

Must Read

Ποιοι έχουν κάνει έκτροπα σε παρελάσεις, εμποδίζοντας να παρελάσει ακόμη και η τιμημένη Σημαία της Στρατιωτικής Σχολής των Ευελπίδων; Ποιες χυδαίες βλαμμένες μαγάρισαν παρέλαση εθνικής επετείου στη Νέα Φιλαδέλφεια; Ποιοι έκαναν χουλιγκανισμούς σε δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων;

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Ποιοι εισέβαλαν σε ναούς, διέκοψαν Θεία Λειτουργία και έκαναν ασχήμιες ή έδειξαν τον απαυτό τους στον αύλειο χώρο ναών; Ολα αυτά τα έκανε και τα κάνει η Αριστερά, ως έκφραση του κόκκινου, ροζ, εμπριμέ φασισμού, που πάει χέρι χέρι με την κτηνωδία – αναρχικοί και πάσης αποχρώσεως κομμουνιστές.

Έγραφα τότε: «Τι θα ακολουθήσει; Καφριλίκια σε κηδείες, μνημόσυνα, γάμους και βαφτίσια;» Να, λοιπόν, που έγινε στην κηδεία του Θεοδωράκη. Και σύμπασα η Αριστερά, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον «χώρο», πλην ολίγων τιμητικών εξαιρέσεων, όπως ο Καρανίκας (!) και άλλοι, έδωσε πλήρη κάλυψη στους Μάου Μάου. Είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν και σιγοντάρισαν το «Μητσοτάκη, γ@μιέσαι». Αυτό, δηλαδή, είναι τώρα πολιτική; Είναι τάχα αντιπολίτευση;

Να εξηγούμαι, λοιπόν. Στην Ελλάδα που ανέθρεψε τη γενιά μου, στις γειτονιές και στα χωριά μας, μπροστά στον νεκρό μένουν όλοι σιωπηλοί, με σεβασμό και, όταν περνά η πομπή, όλοι σηκώνονται και αποκαλύπτονται κάνοντας τον σταυρό τους. Δεν κράζουν τους προσερχομένους, όσο και αν τους αντιπαθούν.

Χιλιάδες χρόνια, οι Ελληνες στεκόμαστε με σεβασμό στον θάνατο, στον πόνο των συγγενών και δεν πάμε εκεί για να επιλύσουμε άλλου είδους διαφορές. Αυτό που υπερασπίζομαι σε αυτές τις γραμμές δεν έχει σχέση με αστική ευγένεια. Είναι απλά και μόνο ο Ελληνικός τρόπος, το αμετάφραστο φιλότιμο του Ελληνα, στο οποίο δυστυχώς δεν μετέχει η ποικιλόχρωμη και διεφθαρμένη μισελληνική Αριστερά, όπως δεν μετέχει και η διεφθαρμένη και εξίσου μισελληνική ψευτοδεξιά.

Κάθε Μητσοτάκης είναι προσωρινός, όλοι προσωρινοί είμαστε, ισχύει η λαϊκή ρήση «ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει». Μια μέρα, αργά ή γρήγορα, το εκλογικό σώμα ξέρει, θα βρεθεί κι αυτός στο σπίτι του με τις παντόφλες. Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους.

Αυτή η οχλοκρατική καφρίλα που ζήσαμε και η απίστευτης χυδαιότητας κάλυψή της από την επίσημη Αριστερά είναι προφανές πως δεν έχει πάτο. Προσεχώς, «παρεμβάσεις» και σε βαφτίσια, σε θαλάμους ασθενών, σε στρατόπεδα.

Αυτό που δεν κατανοούν οι φορείς της βαρβαρότητας είναι πως οι μόδες και οι προσανατολισμοί του πλήθους αλλάζουν εύκολα. Η ενθάρρυνση της συμπεριφοράς αυτής είναι ένα μπούμερανγκ, που ήδη έχει φύγει και πλησιάζει στο σημείο στροφής, για να επιστρέψει με φόρα στη μάπα όσων το εξαπέλυσαν.

Ο συγκροτημένος πολιτικός λόγος, χωρίς φτιασίδια και «πολιτική ορθότητα», η ευπρέπεια, ο σεβασμός των αξιών του λαού μας είναι αυτά που αποτελούν εθνωφελή και αληθινά φιλολαϊκή συμπεριφορά. Μπορείς -και ενίοτε οφείλεις- να είσαι σκληρός και πάντα ευθύς, όμως αυτό απέχει παρασάγγας δεκατέσσερις από το να είσαι τραμπούκος αριστερός καραγκιόζης.

Θα υπάρξουν ανόητοι που θα θεωρήσουν πως υπερασπίζομαι τον Μητσοτάκη. Υπερασπίζομαι απλά τη χώρα μου, την κοινωνική της ειρήνη, τον δημοκρατικό λόγο και δράση, το Σύνταγμα και τους Νόμους της Πατρίδας μου.

Όσο απεχθείς μού είναι οι διεφθαρμένοι και ανάξιοι ψευτοφιλελεύθεροι, άλλο τόσο απεχθείς μού είναι όσοι κοπρίζουν την καφρίλα τους πάνω στη φιλοτιμία μας, αυτοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οτιδήποτε και είναι ικανοί να προβούν στη μεγαλύτερη ασχήμια και βρομιά, με προσδοκία να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Ο Μητσοτάκης θα φύγει, όπως έφυγαν όλοι πριν από αυτόν. Υπάρχουν κραταιοί κάποτε, που σήμερα τους σπρώχνουν στην ουρά. Η Δημοκρατία έχει κανόνες, ο λαός αποφασίζει με εκλογές. Μας αρέσει ή όχι, αυτή την ηγεσία εξέλεξε ως τις επόμενες εκλογές. Οποιοι διαφωνούμε να αντιπολιτευτούμε μαχητικά -όπου απαιτείται, αδιάλλακτα-, αλλά ας αφήσουμε μόνο τα γουρούνια να κυλιούνται στη λάσπη, που τους αρέσει και τους κάνει καλό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ήρθα και είδα το παιδί πεθαμένο – 30 χρόνων άνθρωπος με ένα μωρό» – Συγκλονίζει ο πατέρας του παλικαριού που σκοτώθηκε στην Ελευσίνα

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας του 31χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα στην...

More Articles Like This