Επιτέλους! Μπλε ρουαγιάλ σύντροφοι, κυβερνήστε

Must Read

Να πω πως δεν τα είπαμε; Τα είπαμε. Χαιρετίσαμε επί της αρχής την πολιτική απόφαση για την ίδρυση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η ιδέα να τελειώσει οριστικά η αθλιότητα της αριστερής μπίχλας και ανομίας στα Πανεπιστήμια βρίσκει σύμφωνους την πλειονότητα των φοιτητών και της κοινωνίας. Αυτό το άβατο αριστερόστροφου φασισμού, ανελευθερίας, βίας και κυριολεκτικής βρόμας και δυσωδίας έπρεπε να έχει τελειώσει από καιρό. Εντός μερικών εκ των ευαγών αυτών ιδρυμάτων, που υποδύονται την ανώτατη Παιδεία, δέρνονται φοιτητές, καθηγητές, γιατί δεν ανήκουν στις ποικιλόχρωμες κατσαρίδες του μηδενισμού, χτίζονται πρυτάνεις στα γραφεία τους, όταν δεν τους αδειάζουν σκουπίδια στο κεφάλι, βανδαλίζονται κτίρια, μνημεία, πωλούνται και αποθηκεύονται πρέζα και χασίσι, και σε όποιον τού καπνίσει και έχει παρέα τραμπούκων κάνει καταλήψεις, διότι πέρδεται στη Βενεζουέλα ο τάδε μαρξιστικός χοίρος, κατά τη διάρκεια των οποίων μερικά συντρόφια τον πατάνε τον ναργιλέ, ενώ πέφτει κανονικότατη λεηλασία σε εξοπλισμό, από καρέκλες ως υπολογιστές.

Όταν, δε, τελειώσει η κατάληψη, τελειώσουν το τουμπεκί και το προυσαλίδικο και οι μπίρες, μένει πίσω μια χωματερή από κανονικά σκουπίδια, μαζί με το πτώμα της «ακαδημαϊκής ελευθερίας». Και, φυσικά, το μάρμαρο το πληρώνει το γνωστό φορολογικό υποζύγιο: Εσύ, φίλε αναγνώστη και αναγνώστρια. Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, η γνωστή ενοχή και η ωχρά σπειροχαίτη της φιλοαριστερίλας που έχει φτάσει στο μεδούλι της Ν.Δ. άρχισε να νοθεύει τη λύση και να γελοιοποιεί το αποτέλεσμα.

Το ορθόν, όπως μάλλιασε η γλώσσα μου χρόνια τώρα, είναι η κανονική Αστυνομία να εγκατασταθεί εντός, πάση δυνάμει. Π.χ., να δημιουργηθούν Α.Τ. ΕΚΠΑ., Α.Τ. ΑΠΘ κ.λπ., με πλήρη εξοπλισμό, Τμήμα Ασφαλείας κ.λπ., που να περιπολούν εντός των πανεπιστημιακών χώρων, όπως σε όλους τους δημόσιους χώρους. Γι’ αυτό, άλλωστε, και πρέπει να κλείσουν οι διάφορες απίθανες σχολές-ρουσφέτια και να έχουμε μεγάλα campus, τόσα όσα απαιτούν οι ανάγκες μας σε λίγες πόλεις, και όχι να δημιουργούμε, π.χ., Σχολές Μελέτης της Τζιβάνας και του Ρευστού Φύλου σε κάθε πόλη, για να κονομάνε κανά ψιλικοκό σουβλατζίδικα και καφετέριες, μαζί με εκμισθωτές διαμερισμάτων. Μεγάλα campus, με ποιοτικές εγκαταστάσεις, πράσινο, βιβλιοθήκες, ερευνητικά κέντρα, τα οποία και θα αστυνομεύονται από ένοπλους αστυνομικούς, γιατί είναι κρατική περιουσία, πανάκριβη.

Οι νταβατζήδες της Παιδείας, που λυσσούν στην ιδέα να χάσουν από την εξουσία τους αυτόν τον εκφασισμένο και παρακμιακό χώρο, φρικιούν στη θέα της στολής και των όπλων των αστυνομικών. Το στομαχάκι τους, που αλέθει πεντακοσάευρα σαν βιομηχανικός αλευρόμυλος, δεν έχει την ίδια ευαισθησία στα λιντσαρίσματα και τα «ντου» από τα φασισταριά των αναρχοαριστερών συντρόφων, που σπάνε κεφάλια ανθρώπων ή προσπαθούν να τους κάψουν με μολότοφ, τις οποίες συχνά αποθηκεύουν στα πανεπιστήμια, και γουστάρουν αυτή την «καλή βία» με επίκεντρο τον… άνθρωπο. Είναι κακά τα κλομπ και τα πιστόλια των «μπάτσων», αλλά είναι καλά τα στειλιάρια-κεφαλοθραύστες των φοιτητικών παρατάξεων, του ΠΑΜΕ, των σαραντάρηδων «φοιτητών και μαθητών» και των εξωπανεπιστημιακών που μπαινοβγαίνουν ελευθέρως, οι μολότοφ και ενίοτε και τα κουμπούρια των ένοπλων «συντρόφων», που σε αυτούς τους μηχανισμούς βρίσκουν ακόμη και οικονομική συμπαράσταση.

Η κυβέρνηση κοινώς «μάσησε» και, αντί να εφαρμόσει την ισονομία στα πανεπιστήμια, καταργώντας τα προνόμια των κακοποιών μέσα σε αυτά και να τους εκδιώξει ή μπαγλαρώσει, άρχισε να χορεύει σαν τη δύστυχη αρκούδα του Γύφτου, όπως της βαράει το ντέφι η Αριστερά. Αντί έμπειροι και εξοπλισμένοι αστυνομικοί, θα ήταν -λέει- άοπλοι νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί. Σοφή ιδέα για να προπονηθούν οι αγωνισταί του «χώρου» στο ξύλο. Σάμπως οι ειδικοί φρουροί έχουν μάνες; Στα λάχανα φυτρώνουν για να τους δέρνουν και να τους καίνε οι κομμουνισμένοι επαναστάτες του τάλαρου. Θα τους στείλει η ηγεσία να τους λιντσάρουν οι κανίβαλοι και μετά θα επενέβαινε η κανονική Αστυνομία. Πολύ σοφό. Ποιος μπαγάσας το σκέφτηκε; Τουλάχιστον το Γέιλ θα έχει τελειώσει. Τώρα, διάβασα, μπαίνει στον μούσκιο η ιδέα, για να εκπαιδευτούν οι πανεπιστημιακοί αστυνομικοι. Θα μάθουν γιόγκα, τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης και αντοχής στον πόνο. Θα μάθουν και να κάνουν αέρα στα μέζεα των κουκουλοφόρων ή θα γίνεται με ειδικό αυτόματο μηχανισμό; Οι συριζαίοι και τα πρωτοξάδερφά τους, οι τραμπούκοι του περιθωρίου, δικαίως έχουν πάρει στο ψιλό την κυβέρνηση και πανηγυρίζουν.

Αντί η κυβέρνηση να επιλέξει κάμποσα γερά παλικάρια, έμπειρους αστυνομικούς, και ένα πρωί οι βάνδαλοι αριστερόστροφοι φασίστες να τη βρουν παντού, να ελέγχει την είσοδο και έξοδο στα πανεπιστήμια και να τηρεί απαρέγκλιτα εντός τους όλους ανεξαιρέτως τους νόμους, που ισχύουν για όλους τους πολίτες παντού αλλού, απλά βάζει την ουρά στα σκέλια. Εάν το κράτος, στο όνομα του φορολογούμενου λαού, δεν συγκρουστεί με τους κακοποιούς, διότι κακοποιοί είναι, και δεν ανακτήσει την κυριαρχία όλων των δημόσιων χώρων, καθαιρώντας τα κουρέλια τους, που κρέμονται παντού, και τις βρομιές στους τοίχους, τότε απλά για άλλη μια φορά παραβιάζονται το Σύνταγμα., οι Νόμοι, αφήνουμε το άλλο άκρο του ολοκληρωτισμού, το πιο χυδαίο, ύπουλο και επικίνδυνο, να καταλύει τους Νόμους και να φτύνει στα μούτρα τον φορολογούμενο πολίτη, που πληρώνει τα σπασμένα της επανάστασης του απευθυσμένου. Ρε μπλε ρουαγιάλ σύντροφοι, κυβερνήστε!

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρους του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This