Ντροπή στους «πατριώτες» βουλευτές

Must Read

Ντροπή σας, ρε! Διαβάζω ότι στην τιμητική εκδήλωση της Bουλής για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας παρέστησαν περίπου 15 (!!!) βουλευτές. Είναι ντροπή τους.

Και καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΚΙΝ.ΑΛ. και οι Bαρoυφάκηδες – αυτοί θεωρούν τις σφαγές της Σμύρνης συνωστισμό και τους σφαγιασθέντες φασίστες και δεν θεωρούν υποχρέωση να τιμήσουν τους χιλιάδες νεκρούς των προγόνων μας, τους οποίους έσφαξαν σαν αρνιά οι πρόγονοι του Ερντογάν. Τόσο τους κόβει, τέτοια κάνουν.

Οι της Ν.Δ. και της Ελληνικής Λύσης πού ήταν; Και μην πουν ότι εκπροσωπήθηκαν, διότι θα τους απαντήσω κάτι που δεν γράφεται! Είναι όνειδος κόμματα που (ακόμα) λένε ότι η ιδεολογία τους είναι πατριωτική να περιφρονούν τέτοιες εκδηλώσεις.

Όχι, δεν θα τους βρίσω, διότι ούτε αυτό αξίζουν. Θα τους συστήσω όμως να πάνε σπίτι τους, να σταθούν απέναντι στον καθρέφτη τους και σε αυτό που θα δουν να διαθέσουν το εκλεκτότερο προϊόν των σιελογόνων αδένων τους. Αλλά κι αυτό λίγο θα είναι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This