Σαρδέλαι, ρέγγαι, γήπεδα…

Must Read

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 13.30, στο μετρό από Πανεπιστήμιο στο Σύνταγμα. Οι σαρδέλες Πορτογαλίας σίγουρα αισθάνονται πιο άνετα μέσα στα κουτιά τους.

Συνέχεια στον συρμό Σύνταγμα – Δουκ. Πλακεντίας. Οι ιρλανδέζικες ρέγγες τύπου Clupea, αν ζούσαν σε τέτοιο περιβάλλον, σίγουρα θα προσέφευγαν στον ΟΗΨ (Οργανισμός Ηνωμένων Ψαριών) και θα ζητούσαν την επιβολή κυρώσεων, σαν αυτές που επιβάλλονται στην Τουρκία…

Εν τω μεταξύ ο περιούσιος λαός αρχίζει την αντίστασή του και πλέον καταλαμβάνει όλα τα καθίσματα κι έχει δίκιο, αφού οι καθήμενοι είναι αραιωμένοι (λέμε τώρα) και οι όρθιοι ευρίσκονται σε απόσταση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Στις 17.45 της ίδιας ημέρας από Κατεχάκη στο Σύνταγμα η εικόνα είναι λίγο καλύτερη και οι ρέγγες απλώς ψιθυρίζουν το τραγούδι της Λήμνου και του Λοΐζου «Ενας πλάι στον άλλο».

Στα γήπεδα τώρα. Μπαίνουν το 80% της χωρητικότητας για να είναι, υποτίθεται, αραιωμένοι και είναι ο ένας κολλητός με τον άλλο. Άφησε τι γίνεται όταν μπαίνει γκολ. Ο ένας ενσωματώνεται με τον άλλον.

Ρε, σταματήστε το δούλεμα. Ντροπή σας πια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά, έχουν στερέψει τα δάκρυά του»

Μεγάλη είναι η θλίψη που βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Καλλιάνος καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας...

More Articles Like This