Ριβάλντο και «Εστία»

Must Read

Κάποτε, ο Ριβάλντο, το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου με αξιοζήλευτη καριέρα, μεταξύ άλλων, σε Μπαρτσελόνα και Μίλαν, είχε μια διαμάχη με παλαιότερο πρόεδρο μεγάλης ομάδας.

Τότε, ο Βραζιλιάνος είχε πει: «Σε λίγα χρόνια ουδείς θα θυμάται τον κ. πρόεδρο, ενώ εμένα θα με θυμούνται σχεδόν για πάντα». Πώς μου ήρθε τώρα αυτό; Διάβασα ότι η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (τρέχα γύρευε τι σημαίνει) δεν δίνει διαφήμιση στην εφημερίδα «Εστία». Όπως ενημέρωσε η κυρία Α.Κ., οι προϊστάμενοί της πήραν την απόφαση αυτή, διότι η εφημερίδα ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Να πω, λοιπόν, στην κυρία Α.Κ., στην ΕΒΕΤΑΜ (τρέχα γύρευε τι σημαίνει), στους προϊσταμένους της, αλλά και στους όπισθεν αυτών ότι μεθαύριο ούτε η κυρία Α.Κ. και οι προϊστάμενοί της θα υπάρχουν ούτε η ΕΒΕΤΑΜ ούτε οι όπισθεν αυτών, ενώ η «Εστία», η οποία έχει ήδη διαγράψει μια πορεία 145 ετών στον ελληνικό Τύπο, θα εξακολουθεί να υπάρχει, αφού την επιβίωσή της ουδέποτε τη στήριξε στις διαφημίσεις των εκάστοτε «μικρών» κρατούντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This