Αποκωδικοποιώντας τις εικόνες

Must Read

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, 400 δισ. ευρώ χρέος και μπόλικη «σοβαρή» παραπληροφόρηση

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

1. Στη μεγάλη φωτογραφία βλέπουμε την πλάτη μιας δημοσιογράφου, που στην Ελλάδα δεν θα είχε τύχη σε κανένα μέσο του σάπιου κατεστημένου και -φυσικά- δεν θα της δινόταν η ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις στον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ. Η πλάτη ανήκει στην Judy Woodruff, που εργάζεται στον δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό PBS. Πήρε συνέντευξη από τον Bill Gates και τον «τηγάνισε» με ερωτήσεις για τις σχέσεις του με τον καταδικασμένο για παιδοφιλία Jeffrey Epstein (ο οποίος αυτοκτόνησε ή, μάλλον, τον βοήθησαν να αυτοκτονήσει όταν βρισκόταν φυλακισμένος). Δείτε την έκφραση του Gates όταν η Woodruff τού υποβάλλει τη σχετική ερώτηση και συγκρίνετέ την με τα χαμόγελα όταν ανταλλάσσουν δημοσιοσχετίστικες σαχλαμαρίτσες οι ισχυροί αυτού του τόπου με τους χρυσοπληρωμένους δημοσιογράφους.

2. Η συνάντηση Μητσοτάκη με γέροντα Θεσσαλό καουμπόι, που είναι οπαδός του, συμβολίζει τη μετατροπή της πατρίδας σε… Τέξας (από την άποψη της εγκληματικότητας).

3. Ο μετεωρίτης που πέρασε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (βλ. φωτό, πηγή: www.facebook.com/meteology) δεν είναι ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ. Πρόκειται για πρόβα. Με το γούρι, αλλά και τα μυαλά και την πολιτική παράδοση που κουβαλά μαζί του ως οικογενειακές αποσκευές ο πρωθυπουργός, εμείς οι Ελληνες, που είμαστε αρχαίος λαός, έχουμε αναλάβει στην παράσταση της ζωής μας τον ρόλο των δεινοσαύρων. Από μετεωρίτη δεν πήγαν αυτοί; Ε, περιμένετε λίγο ακόμα με Κυριάκο πρωθυπουργό και θα δείτε σύντομα την παγκόσμια πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διεθνής Ημέρα Μνημείων: Δωρεάν η είσοδος σήμερα σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Σήμερα Πέμπτη (18/04) είναι η Διεθνής Ημέρα Μνημείων και έτσι είναι ελεύθερη η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους....

More Articles Like This