Ο Μαδούρο στο Βαρβάκειο

Must Read

Πάει, χάλασε ο κόσμος. Το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο βρίσκεται, ως γνωστόν, στην καρδιά της… μπουρζουαζίας, στο Παλαιό Ψυχικό, φοιτούν δε σ’ αυτό παιδιά που ανήκουν -στην πλειονότητά τους- στην πνευματική και οικονομική ελίτ της πρωτεύουσας.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τον Βασιλάκη Καΐλα, που σπούδαζε, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως λουστράκος. Περνώντας απ’ έξω είδα σ’ έναν τοίχο του γραμμένη τη λέξη «MADURO», καθώς και «Ιός είναι ο καπιταλισμός» (!) και «Εμβόλιο για την αστυνομική βία».

Θαυμαστές λοιπόν, του μεγάλου Μαδούρο όλης της γης οι κολασμένοι σπουδαστές του Βαρβακείου. Θυμήθηκα τον μεγάλο Χάρρυ Κλυνν («Παιδιά, σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους με ρόλεξ στα χέρια και γούνες στους ώμους»), αλλά και το σύνθημα «Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη».

Να, λοιπόν, που ο Βενεζουελάνος πρόεδρος πήγε Βαρβάκειο και έγινε πρότυπο. Θα πει κάποιος: «Μα, μπορεί να τα έγραψε κάποιος απ’ “έξω’’». Σωστά, όμως οι από «μέσα» τα αφήνουν γραμμένο. Φαντάζεστε κάποιος να είχε γράψει «Ζήτω ο Ιωάννης Μεταξάς»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This