Η γροθιά του σ. Κουτσούμπα

Must Read

Είδα πρωτοσέλιδη φωτογραφία στον «Ριζοσπάστη» του συντρόφου Κουτσούμπα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και συγκινήθηκα. Μου θύμισε ηρωικές στιγμές του παρελθόντος.

Η γενική εικόνα του σ. Γ.Γ. μού θύμισε τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της ΕΣΣΔ (που θαυμάζει και η Τζούλια Νόβα…) Νικήτα Χρουστσόφ τότε που χτύπαγε το παπούτσι του στο βήμα του ΟΗΕ. Χωρίς γραβάτα ο σύντροφος Δημήτρης, αν και όλα τα μέλη του τότε Πολίτ Μπιρό ήταν άψογα σκουροντυμένα και γραβατοφορεμένα σαν υπάλληλοι γραφείου τελετών (και μήπως… δεν ήταν;), κουνούσε τη γροθιά του πέρα δώθε.

Αυτή η γροθιά, βέβαια, δεν ενοχλεί κανένα (άλλωστε… τιμούμε τους αγώνες του ΚΚΕ), όπως δεν ενοχλεί και ότι είχε καταργηθεί οποιοδήποτε υγειονομικό πρωτόκολλο μεταξύ των συγκεντρωμένων… νεολαίων, π.χ., με την παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ. Η αυστηρότητα των αρμοδίων εξαντλείται σε καμιά γριούλα η οποία πάει να πάρει αντίδωρο από του παπά το χέρι, που κι αυτός τρέμει μήπως κάποια στιγμή βρεθεί στη φυλακή. Τιμή και δόξα στον Μωυσή (γιατί, βλέπετε κανέναν καλύτερο;)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για τον νέο έρωτα της Μαριάντα Πιερίδη – Μέλια, αγκαλιές και τσιφτετέλια

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό άσμα, που μπορεί να μην το έχει τραγουδήσει η Μαριάντα...

More Articles Like This