Η γλώσσα του σώματος

Must Read

Το έχουμε συνηθίσει πια να βλέπουμε απρεπέστατες στάσεις από πολιτικούς. Την αρχή έκανε ο σ. Τσίπρας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου και ενώ ανακρουόταν ο Εθνικός μας Ύμνος. Όλοι οι άλλοι αρχηγοί κρατών στέκονταν σε άψογη στάση προσοχής, και ο σύντροφος πρωθυπουργός είχε μια στάση μεταξύ δυσκοίλιου ανθρώπου και κουτσαβάκη της Αθήνας του 19ου αιώνα.

Είδαμε την Ντόρα Μπακογιάννη να συζητά με τον Αρχιεπίσκοπο φορώντας αθλητικά παπούτσια και σε μεγαλοπρεπές σταυροπόδι. Επίσης, βλέπουμε τον κ. Ευαγγελάτο να ενημερώνει όσους τον βλέπουν με… το χέρι στην τσέπη.

Είχαμε δει τον συμπολίτη πρωθυπουργό με τα χέρια στις τσέπες να μιλά σε πιλότους πυροσβεστικών αεροσκαφών, ενώ ο ίδιος καθόταν μ’ ένα νωχελικό και ασεβέστατο σταυροπόδι μέσα στη Μητρόπολη, προ του φέρετρου του Μίκη Θεοδωράκη.

Τι δηλοί ο μύθος; Ή ότι αγνοούν βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και ευπρεπείας ή ότι η αλαζονεία της εξουσίας («ρε, ξέρεις ποιος είμ’ εγώ;») τους έχει εντελώς τρελάνει. Ο,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, υπάρχει μείζον θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρωσικό φυσικό αέριο: Σε τιμή ευκαιρίας για την Κίνα, αλλά πανάκριβο για την ευρωπαϊκή αγορά

Η Ρωσία αναμένεται να εξάγει φυσικό αέριο στην Κίνα με τιμές έως και 28% χαμηλότερες από αυτές για τους...

More Articles Like This