Μπράβο στη Σπάρτη

Must Read

Μια αφίσα στο μετρό που συγκινεί. Διαβάζω: «Η Σπάρτη τιμά τους 700 Θεσπιείς που πολέμησαν στις Θερμοπύλες δίπλα στον βασιλιά μας Λεωνίδα και τους 300». Υπογραφή «Δήμος Σπάρτης».

Η αφίσα είναι για τη σχετική εκδήλωση που γίνεται σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου, ώρα 14.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Σύνταγμα του μετρό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο Σπάρτης για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του να τιμήσει τους 700 Θεσπιείς, τους οποίους είναι γεγονός ότι έχουν επισκιάσει, για έναν ανεξήγητο λόγο, οι «300».

Πάντως, αυτή η πρωτοβουλία του δήμου, που ασφαλώς θα είναι ιδέα του δημάρχου Πέτρου Δούκα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Είναι καιρός παρόμοιες πρωτοβουλίες να βρουν μιμητές για να αρχίσουμε να ξυπνάμε ως λαός από τον λήθαργο που προσπαθούν να μας κρατούν οι εθνομηδενιστές και τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης, από όπου κι αν προέρχονται.

Η Σπάρτη δείχνει τον δρόμο. Καλά τα φεστιβάλ με τα ξένα συγκροτήματα, τον Μπρεχτ και τον Ιονέσκο, αλλά να μη ξεχνάμε και την Ιστορία μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μηχανάκι παρέσυρε πεζή που περνούσε διάβαση στην Καλαμάτα

Τροχαίο ατύχημα πριν λίγη ώρα στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην οδό Φαρών.Μηχανάκι που κατευθυνόταν προς την παραλία παρέσυρε πεζή γυναίκα,...

More Articles Like This