Τα κακόμοιρα τα μέλη του ΚΚΕ…

Must Read

Έγραφε προχθές κεντροδεξιά εφημερίδα: «Σταυρούπολη. Νεοναζί επιτέθηκαν σε μέλη του ΚΚΕ και αστυνομικούς».

Το διαβάζεις τώρα εσύ, ο αδαής και καλοπροαίρετος συμπολίτης, και αφού σφουγγίξεις ένα δάκρυ, που σκάλωσε στην άκρη του ματιού (εκείνου με τον καταρράκτη…), συλλογάσαι: «Κοίτα να δεις που οι νεοναζί την είχαν στήσει έξω από την εκκλησία και, μόλις ο παπάς έκανε απόλυση, την έπεσαν στα παιδάκια του ΚΚΕ (του οποίου τιμάμε τους αγώνες…) και, πριν προλάβουν να καταπιούν το αντίδωρο, τους πλάκωσαν στο ξύλο».

Είσαι καλός άνθρωπος, είσαι και δημοκράτης, είσαι και ευαίσθητος και μπήγεις τα κλάματα μπροστά στην τραγωδία που ξετυλίγεται ενώπιόν σου. Δεν βλέπεις όμως τα ματσούκια με τις κόκκινες σημαίες, με τα οποία λίγο πριν τα παλιόπαιδα τα ατίθασα της ΚΝΕ ξυλοφόρτωσαν τους μαθητές εισβάλλοντας στο σχολείο τους.

Η καλή εφημερίδα βλέπει παντού αβγά του φιδιού και ομελέτες, αλλά δεν βλέπει τα ερυθρά Τάγματα Εφόδου, που προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη όπως και όπου αυτά νομίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποβάθμιση και άτακτη υποχώρηση: Κάνει πίσω ο Γεραπετρίτης για πάρκα στο Αιγαίο και Κοσσυφοπέδιο!

Απόπειρα κατευνασμού του Ερντογάν εν όψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα - Άτακτη υποχώρηση στο Συμβούλιο της Ευρώπης

More Articles Like This