Ελλάς, Γαλλία (πάλι) συμμαχία

Must Read

Πρέπει να είναι κανείς πολύ κάφρος γα να μην αναγνωρίσει τη μεγάλη επιτυχία του κ. Μητσοτάκη για τη συμφωνία με τη Γαλλία. Εμείς δεν είμαστε γι’ αυτό και συγχαίρουμε την κυβέρνηση και ιδιαιτέρως τον πρωθυπουργό.

Να επισημάνουμε μόνο δυο τρία θεματάκια. Ασφαλώς και η συμφωνία δεν θα αρχίζει και θα σταματά μόνο με αγορές εκ μέρους της Ελλάδος και ο νοών νοείτω. Εκείνο το άρθρο 2, που καθορίζει πότε θα βοηθήσει η μια χώρα την άλλη σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, είναι εξόχως ασαφές. Ιδιαιτέρα προσοχή στις σχέσεις μας με το ΝΑΤΟ, γιατί εκείνο το «αποχωρούμε από το στρατιωτικό σκέλος», που με αλαλαγμούς χαράς υποδεχτήκαμε το 1974, ακόμη το πληρώνουμε και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τι εννοώ.

Τέλος, να σταματήσει το αδόκιμο «Η Ελλάς αποκτά φρεγάτες», αλλά να λέγεται το ορθόν: «Η Ελλάς αγοράζει φρεγάτες». Όσον αφορά την καταψήφιση της συμφωνίας από τα κομμουνιστικά κόμματα, θυμηθήκαμε εκείνο το «Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κόλαση» στη Γάζα: Σοκάρει εικόνα υποσιτισμένου μωρού!

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις και του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Διατροφικής Ασφάλειας

More Articles Like This