Φτου σας, μωρέ

Must Read

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για τις απευθείας αναθέσεις, αλλά και τις «λίστες Πέτσα». Η κυβέρνηση απάντησε με τα «Βοσκοτόπια» του Καλογρίτσα. Ρε ‘σεις, για σταματήστε.

Κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ ότι… ατασθαλεί και η Ν.Δ. αντί να του ντρεσάρει μια μηνυσάρα από δω μέχρι το Μαράθι, που μπανιαρίζεται ο πρωθυπουργός, του λέει: «Ναι, αλλά κι εσείς… ατασθαλούσατε».

Ξέρετε, ρε, πώς μεταφράζεται αυτό; «Εσείς κάνατε ό,τι γουστάρατε, όταν ήσασταν στα πράματα. Τώρα θα κάνουμε κι εμείς τα ίδια και λογαριασμό δεν δίνουμε». Δεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι. Επειδή οι προηγούμενοι βούτηξαν τη χούφτα στο μέλι ή, εν πάση περιπτώσει, «έφταιξα, συμπάθησέ με, Ελενίτσα μου» που έλεγε και ο Καζαντζίδης, πρέπει και οι άλλοι να ρημάξουν ό,τι απέμεινε;

Πώς το είχε πει ο ψηφοφόρος Καρασωλήνας (Ν. Φέρμας) στον βουλευτή Καλοχαιρέτα (Απ. Αυδής); «Θα σε ξανάφτυνα, μωρέ, αλλά μου χρειάζεται το σάλιο. Εχω να πάω και σ’ άλλους βουλευτές» («Στουρνάρα 288» του Ντίνου Δημόπουλου). Εγώ δεν φτύνω κανέναν, αλλά και δεν έχω να πάω σε κανέναν βουλευτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο 6χρονος που παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στην Θεσσαλονίκη

Ένα αγόρι 6 ετών τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το...

More Articles Like This