Χαρδαλιάς – Γιατρομανωλάκης, σημειώσατε 1

Must Read

Νίκος Χαρδαλιάς, ΥΦΕΘΑ: Φωτογραφήθηκε στις Οινούσσες, πλαισιωμένος από Έλληνες στρατιώτες ακρίτες, με φόντο τη Σμύρνη, όπερ δεν άρεσε στους φίλους μας τους Τούρκους, δι’ ο και τους συνιστούμε ξίδι από το καλό.

Νίκος Γιατρομανωλάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού. Άρχισε αγώνα κατά των 160 προσωπικοτήτων που αντιτάσσονται στον γάμο μεταξύ των ομοφυλοφίλων. Προφανώς έχει λύσει όλα τα προβλήματα του Υπουργείου του και τώρα κοιτάζει να λύσει θέματα που αφορούν τις προτιμήσεις του.

Ο πρώτος προβάλλει τα εθνικά δίκαια φωτογραφιζόμενος πάνω σε… κατεχόμενο, όπως λένε οι Τούρκοι, νησί, ενώ ο άλλος εκμεταλλεύεται τη θέση του για να προωθήσει ιδιωτικά προβλήματα που τον απασχολούν, αμφισβητώντας μάλιστα -πολύ σύνηθες σήμερα- το δημοκρατικότατο δικαίωμα της διατυπώσεως διαφορετικής απόψεως.

Πάντως, και ελπίζω να μη με κράξουν οι ενδιαφερόμενοι, αν ήταν στο ΠΡΟΠΟ «Χαρδαλιάς – Γιατρομανωλάκης» θα το έπαιζα ξερό «1». Οι παλιοί πασόκοι κάποτε φώναζαν «πού είσαι, Ανδρέα, για να δεις τα παιδιά της αλλαγής». Εμείς τώρα τι πρέπει άραγε να φωνάζουμε; Το θέτω προς προβληματισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιδιοκτήτες ακινήτων σε δασικές περιοχές σε απόγνωση

Σύμφωνα με τoν Νέο Κανονισμό Πυροπροστασίας των ακινήτων, που βρίσκονται εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων, οι ιδιοκτήτες αυτών των...

More Articles Like This