Τιμή και δόξα στον Αλή Πασά

Must Read

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές η εφημερίδα μας είναι κάθετη και δεν σηκώνει κουβέντα. Πρόσφατο παράδειγμα, η ημερίδα για τον Αλή Πασά που διοργανώνεται στα Γιάννενα, υπό την αιγίδα μάλιστα της κυρίας Γιάννας.

Εγώ, που βλέπω μακριά, σκέπτομαι ότι η μυστική διπλωματία στις μέρες μας δίνει και παίρνει (συνήθως μόνο παίρνει). Αποκλείεται λοιπόν να υπάρχει κάποια συμφωνία με την Αλβανία, ώστε να εντάξει στο φεστιβάλ «Τεπελένεια 2021» μια ημερίδα για τον Μάρκο Μπότσαρη; Θα έλεγα για τον Κατσίφα, αλλά αυτός, ως γνωστόν, αυτοκτόνησε!

Ακόμα, αποκλείεται και η Τουρκία (ναι, ναι, η Τουρκία!) να οργανώσει ημερίδα προς τιμήν του Κολοκοτρώνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αφιονκαραχισάρεια ’21»;

Αν ζούσε σήμερα ο Δήμος Σταρένιος, θα έλεγε «Ο Αλή Πασάς ήταν φίλος μας και μας έσφαζε για το καλό μας».

Α, να μην ξεχνάμε ότι, όπως λένε οι διοργανωτές, ο Αλή έκανε και… έργα στην Ήπειρο! Το ότι δεν τα έκανε για τους Ηπειρώτες, αλλά για πάρτη του, λίγη σημασία έχει. Ου να μου χαθείτε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πυρά» από Λουράντο για τις ελλείψεις φαρμάκων: «Υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα»

Ενα πολύ σοβαρό κοινωνικό ζήτημα έχει ανακύψει εδώ και πολύ καιρό από την έλλειψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων στην ελληνική...

More Articles Like This