Προς τους Θεσσαλονικείς και Α/ΓΕΕΘΑ

Must Read

Αγαπημένοι μου… Νοτιομακεδόνες Θεσσαλονικείς. Ψυλλιαστήκατε ήδη ότι οι συμπολίτες που μας κυβερνούν μεθοδεύουν να σας κλείσουν μέσα και να μην κάνετε ούτε λιτανεία του αγίου Δημητρίου ούτε να δείτε παρέλαση.

Οι «Ριπές» εδώ είναι για να βοηθήσουν. Θα απευθυνθείτε, λοιπόν, στην πακιστανική παροικία της γειτονιάς σας. Θα ζητήσετε από τον Αμντουλάχ να σας προμηθεύσει με βράκες, σαλβάρια, τουρμπάνια, μπούρκες και πακιστανικές σημαίες. Αν έχει και καμιά του ISIS, καλοδεχούμενη.

Θα τα βάλετε σε κλίβανο, στους 300 βαθμούς, για 24 ώρες. Ανήμερα του αγίου Δημητρίου θα φορέσουν οι άντρες τα σαλβάρια και οι γυναίκες τις μπούρκες, θα αρπάξετε και από μια πακιστανική σημαία (αν βάλετε και κανένα μαχαίρι στο στόμα ακόμα πιο καλά) και, κραυγάζοντας «Αλάχου Ακμπάρ», θα πάτε στην εκκλησία. Το ίδιο θα κάνετε και για την παρέλαση. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να σας σταματήσει ουδείς.

Απαραίτητη προϋπόθεση, οι άντρες να αφήσουν γένια μίας εβδομάδας. Κι έτσι όπως θα είστε με τα μαχαίρια, ελάτε κατά κάτω…. Α, και ο Α/ΓΕΕΘΑ ας ντύσει τους στρατιώτες μας λογχοφόρους της Βεγγάλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που τα Ρίχτερ σείουν την Ηλία – Βίντεο ντοκουμέντο

Σεισμός 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 09:12 την Παρασκευή προκαλώντας πανικό στην Ηλεία και τους όμορους Νομούς....

More Articles Like This