Μου ‘χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση 

Must Read

Γίνεται σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 της κλίμακας Ρίχτερ και αρχίζουν η παρέλαση και στη συνέχεια ο ομηρικός καβγάς των σεισμολόγων ότι αυτό που έγινε στην Πομπηία το 79 μ.Χ. είναι παιχνιδάκι μπροστά σ’ αυτό που θα ακολουθήσει (μέχρι και 8,5 περιμένουμε…) και να τρέξουμε να αγοράσουμε σκηνές, βάμμα ιωδίου και τσιρότα.

Έρχεται η πανδημία και να μην τα ξαναλέμε τι έχουμε πάθει με τους λοιμωξιολόγους, γιατί απαγορεύεται να τους σχολιάζουμε. Για να την πηδήξουμε πρέπει να κάνουμε τέσσερα εμβόλια, πέντε κλύσματα και να δούμε τι άλλο θα πει κι ο πρωθυπουργός.

Ήρθε και ο καύσωνας και να σου και οι μετεωρολόγοι: «Πού είστε, ρε! Μην περιμένετε γλιτωμό. Θα λιώσουν οι πέτρες, θα κάνουν ρυάκια τα καμένα σίδερα και θα πεθάνετε όλοι! Όσοι τη γλιτώσετε θα γίνετε καμήλες που αντέχουν στη ζέστη».

Ε, τι να σου κάνουμε κι εμείς οι δόλιοι; Πόσο να αντέξουμε πια και τι άλλο να πούμε; Τα ‘πε όλα ο Πάριος: «Μου ‘χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευρωεκλογές 2024: Παρουσιάστηκε το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Ο Αλέξης Χαρίτσης παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης σε ειδική εκδήλωση το ευρωψηφοδέλτιο με τους 42 υποψηφίους της Νέας...

More Articles Like This