Πέραμα: Δικαιωματισμός εναντίον Ελλήνων

Η χώρα λεηλατείται από αυτούς που χαϊδεύει το γελοίο κράτος, λεηλατείται από επιδοτούμενους κακοποιούς

Must Read

Εάν μπουκάρουν ψευτοευπαθείς κακοποιοί στο σπίτι σας και ξυπνήσετε με τα όπλα και τα μαχαίρια τους πάνω από την οικογένειά σας, εάν σας βουτήξουν το αυτοκίνητο, εάν σύρουν και πατήσουν με το κλεμμένο αυτοκίνητό τους τη μάνα σας για να της κλέψουν τον βαφτιστικό σταυρό της, εάν ξηλώσουν όλη τη γεώτρηση στο κτήμα σας, τα ορειχάλκινα στοιχεία από το ηρώο του χωριού σας, τον ηλιακό θερμοσίφωνα από το εξοχικό σας για να τα πουλήσουν για μέταλλο, πριν πάνε να πουλήσουν πρέζα, μην πάρετε την Αστυνομία.

  • Από τον
    Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Κινδυνεύουν οι άνθρωποι να βρεθούν με χειροπέδες στον ανακριτή, εάν οι λεηλάτες της χώρας πάνε να τους πατήσουν σαν γατιά και εκείνοι πυροβολήσουν αμυνόμενοι.
Για όποιον νομίζει πως αναφέρομαι ακαδημαϊκά και αφ’ υψηλού στο πρόβλημα των ψευτοευπαθών, τους λέω πως δύο φορές σε έναν χρόνο ρήμαξαν το πατρικό μου, και τη δεύτερη φορά και το σπίτι του αδερφού μου. Στο κτήμα μας το έκαναν δεκάδες φορές.

Η χώρα λεηλατείται από αυτούς που χαϊδεύει το γελοίο κράτος, λεηλατείται από επιδοτούμενους κακοποιούς, η Αστυνομία διώκεται και όλος σχεδόν ο δημόσιος λόγος, μολυσμένος από την ψυχοπαθή αριστερίλα, στήνει χορό παράνοιας.

Όταν βγαίνεις στο κλαρί, όταν εγκληματείς και, αρνούμενος να συμμορφωθείς στο κάλεσμα της Αστυνομίας, όχι μόνον δεν παραδίδεσαι, αλλά χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ως όπλο, αυτό έχει συνέπειες – πληρούται ο «επαγγελματικός» κίνδυνος που ανέλαβες οικεία βουλήσει. Όσοι ισχυρίζονται πως το αυτοκίνητο δεν είναι όπλο να το πουν στους συγγενείς των δεκάδων που σκότωσαν τρομοκράτες πατώντας τους στο Λονδίνο και στη Νίκαια.

Ο πολιτισμικός μαρξισμός, κοινωνική καρκινική μετάσταση του κλασικού μαρξισμού, παίζει με τις λέξεις. Βάφτισαν τους Γύφτους «Ρομά», λέξη άγνωστη στους ίδιους πριν από μερικά χρόνια, και δεν τους λύσανε μισό πρόβλημα, παρά τα επιδόματα με τα οποία τους μπουκώνουν, παρά τη μετονομασία. Έχουν μικρότερο προσδόκιμο ζωής και υπερεκπροσώπηση στην εγκληματικότητα. Όμως, συνεχίζουμε την ίδια αποτυχημένη πολιτική.

Εν προκειμένω, τον ρατσισμό τον υφίσταται πλέον η συντριπτική πλειονότητα, η περιουσία της οποίας λεηλατείται από την ψευτοευπαθή μειοψηφία. Μπούκες σε σπίτια, ληστείες, αρπαγή οτιδήποτε μεταλλικού, ακόμη κι από μνημεία! Χωριά και συνοικίες υποφέρουν.

Όπως διάβασα στα κοινωνικά δίκτυα, «Ελλάδα είναι η χώρα που, αν δεν φοράς ζώνη ασφαλείας, σου παίρνουν το δίπλωμα και τρως μισό μηνιάτικο πρόστιμο, ενώ ο “ευπαθής” μπορεί να οδηγεί χωρίς πόρτες, με τα δύο παιδιά στο καπό και τα άλλα δύο στην οροφή του αυτοκινήτου, το οποίο καπνίζει από την εξάτμιση σαν τη Χαλυβουργική».

Φυλακή στη Γυάρο

Θα έπρεπε να μπαγλαρώσουμε όλους τους παραβατικούς ψευτοευπαθείς και τους μπάχαλους αλληλέγγυούς τους στην ξεφτίλα, και να τους κλείσουμε σε μια φυλακή στη Γυάρο, την οποία σε ένδειξη χιούμορ θα ονομάσουμε «Κυρ Παντελής».

Είναι δε ολοφάνερη η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του προπαγανδιστικού μηχανισμού του για διαστρέβλωση, στοχοποίηση της Αστυνομίας, ώστε μέσα από το μίσος και την αναταραχή να αποκομίσουν, όπως νομίζουν, κομματικά οφέλη. Απλά στρέφουν πάλι την πλειοψηφία οργισμένη εναντίον τους. Οι φιλόνομοι πολίτες, οι «κυρ Παντελήδες», που κοροϊδεύει η αληταρία της αριστερίλας, δεν κάνουν διαδηλώσεις, αλλά τιμωρούν σκληρά στην κάλπη.

Και τα γεγονότα έχουν εξοργίσει τη συντριπτική πλειονότητα, πλην του λούμπεν σκληρού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, που ποτέ δεν έστειλε εκπροσώπους του να συλλυπηθούν τις οικογένειες πεσόντων στρατιωτικών και αστυνομικών. Αντίθετα, στηρίζουν τους φονιάδες τους και ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντά τους.

Οι Απόστολοι του Μαρασμού είναι με τους ψευτοευπαθείς κακοποιούς, σταθερά με τους τρομοκράτες, με τους κουκουλοφόρους μπάχαλους, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς, τους τρανς πρεζάκηδες κλεπτομανείς, τους Αλβανούς σοβινιστές. Όπου εχθρός της Ελλάδας, παρακμή, ανομία, δίπλα οι Συριζαίοι και οι παραφυάδες τους.

Η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί την οργή των πολιτών για τη δίωξη και κράτηση των αστυνομικών, και για τα περί εντολής που δινόταν για παύση της καταδίωξης, ήτοι να τελέσουν παράβαση καθήκοντος. Επιτακτική η ανάγκη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου, που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των κακοποιών…

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
www.neadexia.eu

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οδηγός έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Προς την Πάτρα κατευθυνόταν οδηγός ΙΧ που κινούνταν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, όταν εξετράπη της πορείας του και...

More Articles Like This