Μνημόσυνο Κωνσταντίνου Κατσίφα

Must Read

Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Στον Άγιο Γεώργιο Καρύκη τελείται το τριετές μνημόσυνο του νεότερου εθνομάρτυρα, Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο δολοφόνησαν οι Αλβανοί.

Η εκκλησία και ο γύρω χώρος, γεμάτα από Έλληνες, οι οποίοι μετά το μνημόσυνο έκαναν πορεία μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, όπου και κατατέθηκαν στεφάνια. Έψαξα να δω την κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τον κ. πρωθυπουργό. Κάποιον πολιτικό αρχηγό. Κάποιον εκπρόσωπο κόμματος ή της Βουλής των Ελλήνων. Τίποτα. Ούτε καν  αυτοί που φωνάζουν ότι ανήκουν στον πατριωτικό χώρο και θα δώσουν… ελληνικές λύσεις.

Μπα, δεν βαριέστε. Πού να τρέχεις τώρα πρωί Κυριακής; Άσε που μπορεί και να βρέξει. Άσε που μπορεί και να μην το έμαθαν. Άλλωστε, ποιος ήταν ο Κατσίφας; Ουδείς! Ένας άτακτος που δολοφονήθηκε επειδή αγωνιζόταν για τη Βόρειο Ήπειρο. Δηλαδή, δημιουργούσε προβλήματα στη… φίλη Αλβανία.

Μα ήταν και απρόσεκτο αυτό το παιδί! Ας πρόσεχε! Φυσικά και δεν αναφέρω ποιοι παρέστησαν, διότι θα τους δημιουργήσω προβλήματα. Θα ξεσηκωθούν όλοι οι προοδευτικοί εναντίον τους. Ακόμα και οι… Ρομά.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το έγκλημα των Τεμπών ως φάρος σωτηρίας μας

Αν μπορεί να υπάρξει κάποια μορφή δικαίωσης των θυμάτων, στο «προμελετημένο» έγκλημα των Τεμπών, αυτή ξεδιπλώνεται σε καθημερινή πια...

More Articles Like This