Σπιούνος Α΄ Εθνικής

Must Read

Σήμερα ξύπνησε μέσα μου το καλά πατικωμένο, όπως λάθος νόμιζα, σύνδρομο του σπιούνου. Ξύπνησαν ξαφνικά οι εθνικοί προδότες Αρτέμης Μάτσας και Δήμος Σταρένιος και βγήκαν σαν αγριεμένος χείμαρρος του «Μπάλλου» και αισθάνθηκα έντονη την ανάγκη να αρχίσω να καρφώνω κόσμο.

Ως φανατικός οπαδός των κ. Μητσοτάκη και Δένδια, θα τους μαρτυρήσω τι κάνουν οι βουλευτές της Ν.Δ. αλλά και μεγαλοστελέχη της, όταν νοιώθουν απελευθερωμένοι. Αυτοί, λοιπόν, μιλούν με απόλυτο σεβασμό και εκθειάζουν τον Ιωάννη Μεταξά (όχι για τον Παπαδόπουλο δεν μιλάνε ακόμη, τουλάχιστον δημοσίως και ξέρω τι λέω).

Μιλάνε για τον προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ την περίοδο 1944-1949. Μερικοί υπερβαίνουν τους Μπογδάνο και Λατινοπούλου. Υπάρχουν και οι άλλοι, που τιμούν τους αγώνες του ΚΚΕ, αλλά αυτούς δεν χρειάζεται να τους «σπιουνάρω»  αφού μιλούν ελεύθερα και τους ξέρετε.

Για ψάξτε το λοιπόν και αρχίστε εκκαθαρίσεις τύπου Μπέρια. Εγώ θα ‘λεγα να ορίζατε και κάποιον από το σημιτικό μπλοκ (αυτή την ακένωτη πηγή) επικεφαλής των  Επιτροπών Εξυγίανσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This