Η δοσιλογική ηγεσία της Ε.Ε.

Must Read

Εάν δεν το έχετε εμπεδώσει, το Συμβούλιο της Ευρώπης, με χρήματα της Ε.Ε., τουτέστιν ημών των Ευρωπαίων φορολογουμένων, άρχισε εκστρατεία με αφίσες υπέρ της ισλαμικής μαντίλας.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η σφοδρή αντίδραση της Γαλλίας ανάγκασε τους ευρωγραφειοκράτες να ανακρούσουν πρύμναν, όμως αυτό που συνέβη δείχνει τη βαθιά αυτοκαταστροφική και ακόμη βαθύτερα αντιευρωπαϊκή πολιτική που ακολουθεί θεσμικά η Ε.Ε., χρηματοδοτώντας την ισλαμική προπαγάνδα και την ισλαμική εισβολή. Δεν υπάρχει σήμερα τίποτα πιο αντιευρωπαϊκό από αυτές τις πολιτικές της Ε.Ε., οι οποίες, με πρόσχημα την πολιτική ορθότητα και την αποδοχή της διαφορετικότητας, υπονομεύουν την ασφάλεια και τη συνοχή της Ευρώπης, των εθνών της, λειτουργεί ως δοσιλογική υπερκυβέρνηση, που υπηρετεί τα συμφέροντα των εισβολέων και όχι των Ευρωπαίων πολιτών, βάλλοντας κατά των τριών πυλώνων πάνω στους οποίους οικοδομήθηκε η ενωμένη Ευρώπη: την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό.

Μετά τα απεχθή σύμβολα της γυναικείας καταπίεσης, τι άλλο θα μας προμοτάρει το Συμβούλιο της Ευρώπης; Τα αγαθά της κλειτοριδεκτομής; Το δικαίωμα να δέρνεις τη γυναίκα και τις κόρες σου; Το δικαίωμα να παντρεύεις, στην ουσία να πουλάς, τις κόρες σου 10, 12 χρονών με πενηντάρηδες και εξηντάρηδες; Ο εξευτελισμός και η σωματική κακοποίηση γυναικών και παιδιών, η καταπίεση των γυναικών, η παιδεραστία, σίγουρα δεν ανήκουν στην παράδοση των εθνών μας, στον Ευρωπαίο πολιτισμό, είναι εκτός του νομικού, ηθικού και αξιακού πεδίου της Ευρώπης. Χρηματοδότηση της βαρβαρότητας με ευρωπαϊκά κονδύλια είναι αδιανόητη δοσιλογική πράξη.

Το θράσος των αντιευρωπαϊκών πολιτικών της Ε.Ε. έχει πάει σε άλλη πίστα, ανώτερης πολιτικής και ηθικής διαστροφής. Από τη μια χρηματοδοτεί, επιδοτεί τον ισλαμικό εποικισμό, διευκολύνει την οργανωμένη από την Τουρκία και άλλες δυνάμεις παράνομη είσοδο αναφομοίωτων Σουνιτών, έχοντας δημιουργήσει έναν τεράστιο μαγνήτη παροχών, οικονομικών και άλλων, που καθιστά υπέρμετρα θελκτική την παράνομη μετανάστευση από την Ασία και την Αφρική προς την Ευρώπη. Και τώρα, από την άλλη, προσπαθεί με φιλοϊσλαμική προπαγάνδα να μας εξοικειώσει με μια κουλτούρα – ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα, που για τις γυναίκες και τα παιδιά επιφυλάσσει καταπίεση, βία και εκμετάλλευση.

Διότι η μαντίλα, η μπούρκα και όλα τα συναφή δεν είναι απλά μια στιλιστική επιλογή. Συχνά η οικογένεια επιφυλάσσει σκληρή τιμωρία, ανελέητη βία, έως και θάνατο στην κόρη, αδερφή, σύζυγο, μητέρα που θα τολμήσει να ζήσει με ακάλυπτη κεφαλή, φορώντας κοντά ρούχα, με ακάλυπτα πόδια, ώμους, μαγιό. Αυτό δεν είναι «στιλιστική επιλογή» όπως προσπαθεί να περάσει η άθλια φασιστική προπαγάνδα της δοσιλογικής ευρωγραφειοκρατίας. Είναι ολοκληρωτισμός, κατάλυση δικαιωμάτων, που στην Ευρώπη είναι κεκτημένα προ πολλού και αδιαμφισβήτητα. Οι παλιάνθρωποι που υποστηρίζουν αυτή τη μισογυνική αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα έχουν το θράσος να καθυβρίζουν όσους αντιδρούν στην παράνοια και στον αντιευρωπαϊσμό τους. Πίσω από τη μαντίλα είναι και άλλα, που δεν μας έχουν διαφημίσει με χαμογελαστές μαντιλοφορούσες.

Είναι τα σφαγμένα σαν αρνιά κορίτσια, μέσα στην Ευρώπη, γιατί τόλμησαν να συνάψουν ερωτική σχέση, να διαλύσουν αναγκαστικό αρραβώνα ή γάμο, γιατί ερωτεύτηκαν, θέλανε να ζήσουν ελεύθερες, να κάνουν δικές τους προσωπικές επιλογές, δεν ήθελαν γέρο σύζυγο που τις αγόρασε σαν κρέας στο χασάπικο, θέλανε να σπουδάσουν, να ντυθούν όπως τους άρεσε, ανάλαφρα, χωρίς περιορισμούς, να μην είναι τυλιγμένες με αλλεπάλληλα μακριά υφάσματα στον καύσωνα, να νιώθουν τον αέρα στα ελεύθερα μαλλιά τους. Κορίτσια και γυναίκες που αρνήθηκαν το «δικαίωμα» του πατέρα, αδερφού, συζύγου, να σηκώνει πάνω τους χέρι, να νιώθουν υποδεέστερες από κατσίκες και δολοφονήθηκαν γιατί διεκδίκησαν αυτά που εμείς στην Ευρώπη θεωρούμε αυτονόητα για τα κορίτσια μας, που τα μεγαλώνουμε με στοργή, ως ελεύθερους ανθρώπους, και χαιρόμαστε να τις βλέπουμε να ανοίγουν τα φτερά τους, να σπουδάζουν, να δημιουργούν, να επιλέγουν τους συντρόφους τους και να απολαμβάνουν ισότιμα τις ελευθερίες που κατακτήσαμε με αίμα.

Όχι, η βαρβαρότητα, η καταπίεση δεν είναι επιλογή, δεν είναι «διαφορετικότητα» ο ολοκληρωτισμός, η προβολή προτύπων που καθιστούν τη γυναίκα πολίτη β’ κατηγορίας, και είναι πολλαπλή και ύπουλη αθλιότητα η αποσιώπηση των πραγμάτων που κρύβονται πίσω από την ενδυματολογική καταπίεση. Πού είναι οι δήθεν φεμινίστριες; Πού είναι οι αληθινοί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να καταγγείλουν τον ολοκληρωτισμό αυτής της εμετικής προπαγάνδας;

Λένε, μερικοί, οργισμένοι, από τη φιλοϊσλαμική προπαγάνδα και τις αντιευρωπαϊκές πολιτικές της δοσιλογικής ευρωγραφειοκρατίας: «Να φύγουμε από την Ε.Ε.»! Μα από πού να φύγουμε; Από το σπίτι μας; Να διώξουμε αυτούς που εφαρμόζουν στην πλάτη μας τέτοιες πολιτικές. Αυτοί να φύγουν. Η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία, οι ευρωπαϊκές χώρες δεν είμαστε καράβια να λύσουμε κάβους, να σαλπάρουμε και να αφήσουμε την Ευρώπη έρμαιο στους προδότες δικαιωματιστές και στους ισλαμιστές κολλητούς τους.

Θα συνεργαστούμε όλες οι πατριωτικές και αληθινά φιλελεύθερες δυνάμεις των Ευρωπαϊκών Εθνών, με πρώτους εμάς τους αεί Ακρίτες του ευρωπαϊκού πολιτισμού, και θα μεταρρυθμίσουμε τις δομές της Ε.Ε., ενισχύοντας την προστασία των εθνικών πολιτισμών μας, φυλάσσοντας τα σύνορά μας, παντού και με κάθε πρόσφορο μέσο, αποκρούοντας την εισβολή και υπερασπιζόμενοι τον τρόπο ζωής μας, την εθνική μας ταυτότητα και τα δικαιώματα όλων, και των γυναικών, που είναι κατακτήσεις του νομικού μας πολιτισμού. Θα καθαιρέσουμε τους δοσίλογους, θα αλλάξουμε τις δομές ενισχύοντας τις εθνικές ταυτότητες, θα ανασχέσουμε το κύμα της καταστροφής. Η Ευρώπη θα υπερασπιστεί τον εαυτό της, οι εχθροί της θα τιμωρηθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για παραιτήσεις Μπρατάκου-Παπασταύρου: «Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, καλή τύχη στους επόμενους»

Με καυστική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση, μετά τις παραιτήσεις Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου,...

More Articles Like This