Το ανάλγητο κράτος της Δεξιάς

Must Read

Ο Παναγιώτης Λιάκος στο «Ηρεμολόγιό» του είχε γράψει τις προάλλες για το προεδρείο των κομμουνιστών ηθοποιών, που επικύρωσε την καταδίκη της Ελένης Παπαδάκη.

Επειδή έχουμε ακούσει τόσα και τόσα για το ανάλγητο κράτος της Δεξιάς που κυνηγούσε τους «δημοκρατικούς» πολίτες, είπα να το ψάξω το θέμα και κατέφυγα στην ιστοσελίδα «Έλληνες – Ελληνίδες ηθοποιοί».

Ανακάλυψα λοιπόν ότι όλα τα μέλη του προεδρείου όχι μόνο δεν κυνηγήθηκαν, αλλά και καλοπέρασαν επί Δεξιάς, αφού γύριζαν συνεχώς ταινίες. Ο πρώτος αριθμός είναι οι ταινίες που έκαναν μέχρι το 1967 και ο δεύτερος αυτές που γύριζαν μετά το 1967 κάνοντας… αντίσταση.

Έχουμε και λέμε: Αιμίλιος Βεάκης 4 (πέθανε το 1951). Θεόδωρος Μορίδης 53/39. Σπύρος Πατρίκιος 9 (πέθανε το 1958). Χρήστος Τσαγανέας 50/18, βεβαίως βεβαίως. Πάνος Καραβουσάνος 6 (πέθανε το 1973). Δεν το λες και καρακυνηγητό.

Βέβαια οι σύντροφοι μπορεί να μας πουν ότι ναι μεν έπαιζαν σε ταινίες, αλλά δεν είχαν και πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να ‘χουν και δίκιο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πούλησε» το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός, έχασε στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι με 91-87 και τώρα… τρέχει

Ούτε ο κόσμος στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ούτε το... πάνω χέρι που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε ο...

More Articles Like This