Οι φιλήκοοι των ξένων….

Must Read

Δείγμα της χαμηλής ποιότητας της πολιτικής μας ζωής είναι ένα απλό φαινόμενο: Κάνει κάτι η κυβέρνηση που είναι ωφέλιμο για την Πατρίδα και το επαινείς;

  • Από τον ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Δέχεσαι μύδρους πως είσαι εξαπτέρυγο της Ν.Δ. Κάνει η κυβέρνηση κάτι που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, μια οποιαδήποτε λάθος πολιτική, και επιτίθεσαι με σκληρή κριτική; Είσαι συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Αμερικανοί, που ανοήτως κοροϊδεύουν μερικοί, έχουν την υψηλή έννοια του «Statesman». Θα μπορούσε να αποδοθεί ως «πολιτειακός άνδρας» ή «γυναίκα», φυσικά, αυτός που πολιτεύεται με υψηλότερο όλων το αίσθημα καθήκοντος προς το υπερκομματικό εθνικό συμφέρον. Η ταπεινότης μου λέει συχνά πως, αν ήταν καλό για την Πατρίδα, τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ την έκαιγα στο τζάκι και είμαι σίγουρος πως το ίδιο πιστεύει και ο Θάνος για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ. Σκοπός της πολιτικής είναι να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρότερη οικονομικά, στρατιωτικά, διπλωματικά, πνευματικά. Να τη σέβονται οι φίλοι και να τη φοβούνται οι εχθροί. Τα πολιτικά κόμματα είναι εργαλεία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας για αυτή την πεμπτουσία της πολιτικής και όχι αυτοσκοπός.

Είναι, λοιπόν, αδιανόητο η χώρα να δέχεται ιταμή επίθεση με άθλια ψεύδη για την άμυνά της στη λαθρομεταναστευτική εισβολή, την οποία οργανώνει και χειραγωγεί το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, με δυστυχώς συνενοχή της ευρωγραφειοκρατίας, και να υπάρχουν κόμματα και δημοσιογράφοι που υιοθετούν την επίθεση στην Ελλάδα και στους Ελληνες. Διότι ο Πρωθυπουργός δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του και το Λιμενικό μας δεν δίνει μάχες για την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά για το Εθνος, για τον Ελληνικό λαό. Το τι είναι αυτή η συμπεριφορά το έχει λύσει εδώ και περίπου δύο αιώνες ο άνθρωπος που δολοφόνησαν οι Αγγλοι – και γι’ αυτό ούτε τώρα δεν αποδεσμεύουν τον φάκελο της δολοφονίας του, διότι γνωρίζουν πως, ακόμη και δύο αιώνες μετά, θα προκληθεί τσουνάμι αντιαγγλικών αισθημάτων. Ο Ιωάννης Καποδίστριας, λοιπόν, σε ένα από τα συγκλονιστικά κείμενά του, είπε: «Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης».

Μια εισαγόμενη συριζαία, Ολλανδέζα 61 ετών, που έχει και προσωπικούς λόγους, γιατί φιλοξενούσε παράνομο Αφγανό 23 ετών και της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διευκόλυνση παράνομης παραμονής αλλοδαπού στην Ελλάδα (και η δίκη εκκρεμεί, διότι αναβλήθηκε λόγω Covid), επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, φωνάζοντας και διακόπτοντάς τον, περί βίαιων επαναπροωθήσεων. Αριστερίστρια ακτιβίστρια στην πράξη, διότι αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, δεν άκουσα να έχει γράψει κάτι για τον μεγαλύτερο διακινητή στον κόσμο, την ισλαμοφασιστική Τουρκία, τους δουλέμπορους διακινητές που υποδύονται τους ΜΚΟτζήδες και όλον αυτόν τον εσμό των μηδενιστών εχθρών της νομιμότητας, της ασφάλειας, της εθνικής και κοινωνικής συνοχής της Ελλάδας και της όλης Ευρώπης.

Σεβόμεθα ακόμη και τις πιο γκουρμέ και σαλεμένες αριστερίστικες απόψεις, σεβόμεθα και τον γεροντοέρωτα, το νεανικό πάθος ή τη μητρική αγάπη αλληλεγγύης. Υπό την έννοια πως μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες, να νιώθεις ό,τι σου κάνει κέφι, να ζεις όπως και με όποιον θες, αλλά δεν μπορείς να παραβιάζεις τους νόμους μας, να βαφτίζεις την προσωπική περιπέτεια και πίκα ως δημοσιογραφία και να προσβάλλεις όλον τον λαό μας. Μπορείς να πας έξω από το Μαξίμου με πλακάτ, να κάνεις και απεργία πείνας, αλλά δεν πρέπει να μπεις μέσα παριστάνοντας πως ρωτάς τάχα μου για την αλήθεια και με έναν επιθετικό τρόπο που μάλλον υστερία ή, έστω, εμπάθεια βγάζει με φωνές και διακοπές. Και σε ποιον; Στον Πρωθυπουργό της χώρας που σε φιλοξενεί. Αν έτσι γίνεται η δημοσιογραφική έρευνα, τότε και ο Φίλης μπορεί να γίνει πρίμα μπαλαρίνα στα Μπολσόι.

Το αθλιότερο όλων, όμως, ήταν η στάση της Αριστεράς, ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ, του θιάσου ΜέΡΑ25 και των δημοσιογραφικών οργάνων τους, επίσημων και μεταμφιεσμένων με «αντικειμενικότητα» από γνωστό γερμανικό πολυκατάστημα. Ευθυγραμμίστηκαν και υπερακόντισαν σε λοιδορίες ουσιαστικά κατά της χώρας μας, κατά ενός εκάστου εξ ημών των πολιτών. Φιλήκοοι των ξένων. Κομματόσκυλα και φύρα της Γης που πατάνε. Αδιανόητα πράγματα για την πλειοψηφία, όχι όμως για τον σκληρό πυρήνα της Αριστεράς, που πάντα κάποιων ξένων φιλήκοοι ήταν, όχι γιατί επέβαλε κάποια συμμαχία το εθνικό συμφέρον, αλλά απλά από ιδεοληπτική εθελοδουλία στις διάφορες Μέκκες του Μαρξισμού. Ούτε σε αυτό δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Τυφλοί, σαν αρουραίοι που βγήκαν πρώτη φορά στο φως. Πάντα κάποιος τους πέταγε το ξυλάκι και το φέρνανε πίσω, ακόμη κι αν, αντί για χάδι ή κέρασμα, τους έδινε κλοτσιές.

Άλλοι, οι περισσότεροι, φιλήκοοι της ΕΣΣΔ και του Στάλιν, που τους πούλησε με ένα σημείωμα σε μια χαρτοπετσέτα, άλλοι πιο γκουρμέδες στους Κινέζους και οι πιο βαρεμένοι στους Αλβανούς του Χότζα, ακόμη και στον Πολ Ποτ! Τώρα κλείσανε τα εργοστάσια και μας μείνανε οι μπατίρικες αντιπροσωπίες, που εξακολουθούν την ίδια αθλιότητα ανθελληνικού μηδενισμού. Οταν έχουμε διαφορές με τους Τούρκους είναι με τους Τούρκους, όταν αντιπαρατιθέμεθα με τους Σκοπιανούς συντάσσονται μαζί τους. Έχουν έναν καλό λόγο για κάθε εχθρό της Ελλάδας. Τώρα υιοθετούν και υπερασπίζονται τον χθεσινό καψοκαλύβικο ακτιβισμό μιας φανατικής και μάλλον πληγωμένης καρδιάς. Οπου κείται το εθνικό συμφέρον, αυτοί απέναντι. Κάποτε πρέπει να τιμωρηθούν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο από το αφεντικό της χώρας, τους Ελληνες, στην κάλπη και την κοινωνία, με την απόλυτη χλεύη και περιφρόνηση. Να εξοστρακιστούν από τον δημόσιο βίο και από το κέντρο του δημόσιου λόγου, τον οποίο λερώνουν ως Απόστολοι του Μαρασμού με όσα λένε και πράττουν.

Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ www.neadexia.eu

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This