Επιτελικό κράτος

Must Read

Για θαυμάστε επιτελική λειτουργία του κράτους. Ο κ. Βασιλακόπουλος τραπεζώθηκε από πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία. Αυτό περνάει ντούκου, διότι προέχει το… πουκάμισο του κ. καθηγητού.

Η κυβέρνηση έσπευσε άρον άρον να κλείσει τις λιγνιτικές μονάδες παραγωγής ρεύματος της δυτικής Μακεδονίας και τώρα σπεύδει, επίσης άρον άρον, να τις ενεργοποιήσει, διότι θα πούμε το ρεύμα… ρευματάκι.

Αν αυτό δεν είναι το αγλάισμα της προχειρότητας και της τσαπατσουλιάς, τότε τι;

Η κυρία Κεραμέως αντέδρασε 12 μέρες μετά την αιχμαλωσία του κοσμήτορα σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης, προειδοποιώντας ότι «η προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας είναι προτεραιότητά της». Σκέψου να μην ήταν!

Και μέσα σ’ όλα, να και ο κ. Αλιβιζάτος (καλώς τονε κι ας άργησε) να λέει: «Εάν ένας νόμος έλεγε ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει εξετάσεις στο ΑΣΕΠ χωρίς να είναι εμβολιασμένος, κατά τη γνώμη μου θα ήταν απόλυτα θεμιτός». Δεν ξέρω ποιος ζήτησε τη γνώμη του κ. καθηγητού (ψυλλιάζομαι, βέβαια), αλλά ένα έχουμε να πούμε: «Όπα, ρε φίλε»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφοδρά πυρά στη Μέση Ανατολή – Το Ισραήλ θα προτείνει στην Χαμάς απελευθέρωση ομήρων

Χωρίς σταματημό μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο ισραηλινός στρατός και η Χεζμπολά...

More Articles Like This