Αξιοκρατικοί διορισμοί

Must Read

Η Μαιρούλα μονολογεί: «Τι ωραία! Με τον Γιώργο είμαστε μαζί στο νηπιαγωγείο, μαζί στο δημοτικό, μαζί στο γυμνάσιο και στο λύκειο, μαζί στο πανεπιστήμιο, μαζί στο μεταπτυχιακό, μαζί στο διδακτορικό και, κοίτα πώς τα ‘φερε η τύχη, τώρα θα δουλεύουμε μαζί σερβιτόροι στην ίδια καφετέρια».

Η ιστορία της Μαιρούλας και του Γιώργου ισχύει για χιλιάδες νέους μας. Δεν ισχύει όμως για τα παιδιά των εχόντων και κατεχόντων. Είχε προηγηθεί ο διορισμός της κόρης της κυρίας Παναγιωταρέα στην Παγκόσμια Τράπεζα και όχι βέβαια με… 650 ευρώ, και προχθές είχαμε τον εντελώς αξιοκρατικό διορισμό της πρωθυπουργικής θυγατέρας κυρίας Σοφίας Μητσοτάκη, στον επενδυτικό κολοσσό CVC.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το CVC, αλλά δεν μπορεί, καλό θα είναι. Τώρα τι να σκέπτονται άραγε η Μαιρούλα και ο Γιώργος; Ότι κακώς δεν έμαθαν κινέζικα, που μάλλον ξέρουν οι δύο προνομιούχες θυγατέρες, γι’ αυτό και προσελήφθησαν;

Όμως ένα καλό, πλην αναπάντητο, ερώτημα είναι και το τι θα σκέπτεται ο περιούσιος λαός. Θα το μάθουμε στις κάλπες, όποτε αυτές στηθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

Από το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αστυνομικός-οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Βουλής...

More Articles Like This