Η τραγωδία του κ. Αθανασίου

Must Read

Συγκλονίστηκα από τη τραγωδία του βουλευτή της Ν.Δ. κου Αθανασίου. Πήγε να καταθέσει στεφάνι στην κεφάλα του Σβορώνου στο Πολυτεχνείο, δεν τον άφησαν και αποχώρησε κραυγάζοντας «Ζήτω το Πολυτεχνείο», αφού μας είπε (δεν ήθελε να το πει, αλλά… το είπε) ότι είχε βραβευτεί (από ποιόν;) και ένα σχετικό ποίημά του!

Στιγμές μεγαλείου και εθνικής έξαρσης. Ασφαλώς, όμως, η πληγή που του άνοιξε η συμπεριφορά αυτή είναι σίγουρα μεγαλύτερη από αυτές των βασανιστηρίων, που οπωσδήποτε θα υπέστη επί χούντας. Άλλωστε, όλοι οι Έλληνες, ποιος λίγο ποιος πολύ, το βασανιστηριάκι μας το φάγαμε…

Η τραγωδία, λοιπόν, του κου Αθανασίου δεν γιατρεύεται με τίποτα. Έτσι είναι, βέβαια, όταν κάτι στηρίζεται στο ψέμα. Στο τέλος γίνεται ατμός… Φαντάζεστε να τολμήσει κανείς να διώξει από εορτή για την 28η Οκτωβρίου του 1940 την εγγονή του Μεταξά, την κυρία Ιωάννα Φωκά, ή τους απογόνους των Δαβάκη, Κατσιμήτρου, Κασλά και Φριζή; Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Οταν, όμως, κε Αθανασίου, πας να μας καταθέσεις στεφάνι στη μνήμη της Ηλένιας, αυτά παθαίνεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 26χρονης Μαρίνας που άφησε πίσω της ένα παιδί

Η είδηση του τραγικού χαμού της 26χρονης Μαρίνας στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.Η νεαρή μητέρα ενός...

More Articles Like This