Ευρω-φωνές για φρένο στην ισλαμοποίηση

Must Read

Την Πέμπτη και την Παρασκευή που πέρασαν είχαμε στις Βρυξέλλες συνάντηση των Προέδρων των κομμάτων που απαρτίζουμε το ευρωπαϊκό κίνημα Ταυτότητα και Δημοκρατία.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Σε αυτή, πλην του υπογράφοντος και του Αντιπροέδρου Δημήτρη Κεκερή, εκ μέρους της Νέας Δεξιάς, ήταν η Μαρίν Λεπέν, Πρόεδρος του Συναγερμού για τη Γαλλία και του χρόνου διεκδικήτρια της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας μαζί με τον Αντιπρόεδρο Ζορντάν Μπαρντελά, που είχε επισκεφτεί τον Εβρο πέρυσι για αλληλεγγύη στην Ελλάδα, ο οικοδεσπότης μας και Πρόεδρος του Φλαμανδικού Συμφέροντος Τομ Βαν Γκρίκεν, το μεγαλύτερο κόμμα της Φλάνδρας, με πιθανότατη απώτερη ελληνική καταγωγή, αφού το όνομά του σημαίνει «από τους Ελληνες», ο Γκέερτ Βίλντερς, Πρόεδρος του δεύτερου μεγαλύτερου Ολλανδικού κόμματος, του Κόμματος για την Ελευθερία, ο Τόριο Οκαμούρα του Τσεχικού SPD, ο Μάρτιν Χέλμε, Πρόεδρος του Εσθονικού ΕKRE που ως πρόσφατα συγκυβερνούσε, ο βουλευτής και Πρόεδρος του Πορτογαλικού CHEGA Αντρέ Βεντούρα και ο Ευρωβουλευτής της γερμανικής AFD Γιεργκ Μόιθεν. Και φυσικά ο εξαιρετικός φίλος και πολύπειρος Πρόεδρος του ID, ο Ευρωβουλευτής Γκέρολφ Ανεμανς.

Η συνάντηση είχε ένα τεράστιο πολιτικό πλεονέκτημα. Ηταν άτυπη. Καφές, δείπνο και πρωινό όλοι μαζί, με ελεύθερη ατζέντα, ο μόνος τρόπος να γίνει σε βάθος πολιτική συζήτηση. Πολύτιμες ώρες ανταλλαγής πολιτικής εμπειρίας, όπου μοιραστήκαμε τα προβλήματα των χωρών μας, ιδέες και με μια ελευθερία που δεν υπάρχει στις επίσημες δημόσιες διαδικασίες. Γνωστό άλλωστε πως και στις επίσημες διεθνείς διασκέψεις τα σημαντικά συζητούνται και αποφασίζονται στο περιθώριο. Μπορώ όμως να σας πω κάποια πράγματα.

Η πραγματικότητα καθόρισε από μόνη της, ως κεντρικά θέματα στην ατζέντα, τη λαθρομεταναστευτική εισβολή, την ανεπάρκεια και ενοχή της ευρωγραφειοκρατίας, που επιδοτεί τον ισλαμικό εποικισμό και το καθεστώς ανελευθερίας που επιδιώκει ο αριστερός ολοκληρωτισμός στα ΜΜΕ και στα κέντρα αποφάσεων της Ε.Ε., που έχει μετεξελιχθεί στον μεγαλύτερο εχθρό των ευρωπαϊκών αξιών, προωθώντας τον μηδενισμό, τον δικαιωματισμό και την ισλαμοποίηση. Είναι παρήγορο να ακούς τόσους ηγέτες να αναγνωρίζουν πλέον και με θαυμασμό τον ρόλο Ακρίτα της Ελλάδας στη γραμμή αντιπαράθεσης με τον τουρκικό ισλαμοφασισμό, τα κύματα των παράνομων που στέλνει ενάντια στην Ευρώπη το κράτος-συμμορία και η μαφία των δουλεμπόρων διακινητών και των άμεσων συνεργών τους, που είναι οι δυσώδεις ΜΚΟ με τις βαθιές τσέπες.

Είναι πλέον κοινός τόπος σε όλα τα πατριωτικά κόμματα, αλλά και σε μία λαϊκή βάση πολύ ευρύτερη των κομμάτων μας, πως αντιμετωπίζουμε αδίστακτους εχθρούς που μας μισούν. Μισούν την Ευρώπη, τις αξίες της, τους πολιτισμούς που την απαρτίζουν, τον Χριστιανισμό, τη Δύση, της οποίας η καρδιά είναι η Ευρώπη.

Συμφωνούμε όλοι πως η Ευρώπη δεν αντιμετωπίζει κάποια συνωμοσία. Οι συνωμοσίες, πραγματικές ή θεωρίες, έχουν μια βασική προϋπόθεση: να γίνονται εν κρυπτώ. Εδώ όλα συμβαίνουν φόρα παρτίδα. Ανοιχτά και αυτοκτονικά η Ευρωγραφειοκρατία επιδοτεί την καταστροφή μας, δεν σταματά να ενισχύει με χρήμα, σπίτια, προνόμια, προπαγάνδα τον μαγνήτη που φέρνει στις ακτές, στα σύνορα και στις πόλεις μας κύματα παράνομων και αναφομοίωτων ξένων.

Τεράστιες οι ευθύνες της Γερμανίας που με την οικονομική, πολιτική της δύναμη και τον έλεγχο που ασκεί στο ευρωπαϊκό διευθυντήριο επιβάλλει με τους υποτακτικούς της τέτοιες αυτοκτονικές πολιτικές. Σε αυτόν τον αγώνα θα γευτούμε ήττες, θα πέσουμε, αλλά πρέπει να σηκωνόμαστε πάντα και να συνεχίζουμε τον αγώνα», και η νίκη θα έρθει.

Στον αγώνα των πατριωτικών κομμάτων εχθρός δεν είναι μόνο τα ορατά συμφέροντα που επιτίθενται στα σύνορά μας και υπονομεύουν εκ των έσω. Δεν είναι εχθρός μόνο ο κόκκινος φασισμός και η συκοφαντική αθλιότητα της Αριστεράς.

Η Μαρίν Λεπέν έκανε πολλά χρονιά να ξεφορτωθεί τους ακραίους που λειτουργούσαν ως προβοκάτορες, δυσφημούσαν τις πατριωτικές ιδέες, στερώντας από το πολιτικό μήνυμα τη σοβαρότητα, την κοινή λογική και κάνοντάς το αντιπαθές σε κομμάτι των ψηφοφόρων. Τώρα χτυπάει στα ίσια την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Και, πιστέψτε με, έχοντας περάσει πολλές ώρες συζητώντας μαζί της, με τον Μακρόν η Ελλάδα τα πάει εξαιρετικά, αλλά με τη Μαρίν Λεπέν θα ανοίξει μια νέα, λαμπρή εποχή για τα κοινά συμφέροντά μας.

Στην Ελλάδα είμαστε ακόμη κάποια επεισόδια πίσω. Το κοτζαμπάσικο κατεστημένο μας ευνοεί τους κλόουν, επιδοτεί επικοινωνιακά ή και κυριολεκτικά σαλτιμπάγκους, τάχα πούρους και ασυμβίβαστους που μαζί με πατρίδα πουλάνε σωβρακοφανέλες, μαντζούνια, υπόσχονται λύσεις με τσαμπουκά στο αεροδρόμιο, αλληθωρίζουν προς κάθε συνωμοσιολογική θεωρία, ακόμη κι αν διακινδυνεύεται η δημόσια υγεία και η ζωή των πολιτών.

Εκπροσωπούμε ένα ρεύμα που ρομαντικά πιστεύει πως υπάρχει ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του 3% στο εκλογικό σώμα που αναγνωρίζει τους κινδύνους που επισημαίνουμε, που θα εκτιμήσει τη συνέπεια, την προσπάθεια διατύπωσης ενός λόγου συνέπειας, με πατριωτική κοινή λογική, χωρίς τις πολιτικές αρρώστιες που περιέγραψα, που καταλήγουν είτε σε εξαπτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ αλά ΑΝ.ΕΛ. είτε σε συκοφάντες του πατριωτισμού, όπως η Χ.Α. και τα παράγωγά της ή σε κωμικές καταστάσεις λιανεμπορίου κηραλοιφών και πατριδοκαπηλείας. Θα επιμείνουμε διότι αυτό είναι το κοινό μας σπίτι, το μόνο μας σπίτι και η μόνη κληρονομιά των παιδιών της. Θα το υπερασπιστούμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απορρίπτει τις εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση το Ισραήλ – Αντίστροφη μέτρηση για το πλήγμα στο Ιράν

Προβληματισμός και δυσφορία από την ανυπακοή του Μπένιαμιν Νετανιάχου στις εκκλήσεις πανταχόθεν για αυτοσυγκράτηση. Στους τίτλους και τον σχολιασμό...

More Articles Like This