Οι δουλευταράδες και οι ξύπνιοι

Must Read

Πολλές φορές η αλήθεια μπορεί να είναι γνωστή ή πρόδηλη, αλλά όσο να ‘ναι θέλει και την απόδειξή της. Μιλούσα προ ημερών με στέλεχος που ανήκει στην κυβερνώσα παράταξη, κάπου βολεμένο.

Όπως ήταν φυσικό, άρχισε να μου εκθειάζει, λες και μου ‘κανε… προξενιό, τον πρωθυπουργό: «Είναι πολύ εργασιομανής. Ξενυχτάει δουλεύοντας. Ενδιαφέρεται και ρωτάει για τα πάντα. Και για συνεργάτες του διαλέγει ξύπνιους και αυτούς που ξέρει ότι θα δουλέψουν και τους κάνει υπουργούς, γενικούς γραμματείς, υπεύθυνους για τη βόρεια Εύβοια κ.λπ.».

Επειδή είμαι ευγενές παιδί, κούνησα το κεφάλι πάνω κάτω, είπα ένα «α, έτσι;» και έπνιξα μια ερώτηση που πάλευε να βγει από το έρκος των οδόντων μου. Και ποια ήταν αυτή; «Δηλαδή, κύριε στέλεχος, η από δω παράταξη, η Ν.Δ. ντε, δεν έχει δουλευταράδες και ξύπνιους; Μόνο οι σημιτικοί, οι πρώην πασόκοι, ακόμη και οι πρώην κουκουέδες ή κνίτες έχουν αυτά τα προσόντα;» Και τώρα σε ποιον τα λέω αυτά; Στον τοίχο. Αυτό να μου πείτε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Rolex, αστακοί και ιδιωτικά τζετ: Το lifestyle της ελίτ του κόμματος του Ερντογάν προκαλεί οργή στην Τουρκία!

Η δημόσια δυσαρέσκεια για τα μέλη του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, αυξάνεται ολοένα λόγω του...

More Articles Like This