Το παράδειγμα της Αυστρίας

Must Read

Είναι μάλλον βέβαιο ότι η κυβέρνηση μας επιφυλάσσει όπου να ΄ναι ένα μεγαλοπρεπές lockdown που θα μας φύγει η μαγκιά, όση τέλος πάντων μας έχει μείνει. «Και πού το βλέπεις εσύ, ρε αρνητή και συριζαίε;» θα ρωτήσει ο πούρος μητσοτακικός. Να σας πω.

Εσχάτως βγαίνουν όλα τα παπαγαλάκια και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν θα γίνει. Τούτο είναι ισχυρή ένδειξη ότι το σκέπτονται σοβαρά και θα γίνει. Ακόμα, κάθε τόσο μας λένε ότι ήδη η Αυστρία το έχει εφαρμόσει. Άρα, τούμπανα στη γειτονιά σου, δέξου τα και στη γωνιά σου.

Εγώ, ως πιστός ΝΔαίος, συμφωνώ να μιμηθούμε την Αυστρία. Αλλά σε όλα όμως. Και στην οργάνωσή της ως κράτος, αλλά και στην ευθιξία των πολιτικών της, ενθυμούμενοι την πρόσφατη παραίτηση του καγκελαρίου της κ. Κουρτς, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι διοχέτευσε κρατικά κονδύλια στα ΜΜΕ για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση από αυτά.

Τι μου θυμίζει, μωρέ τι μου θυμίζει… Πού θα πάει, θα το θυμηθώ σε πείσμα του Αλτσχάιμερ. Κακομελέτα κι έρχεται συμπολίτες μου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This