Στηρίζομεν ΓΑΠ με τα μπούνια

Επεμβαίνουμε στα εσωτερικά κομμάτων που δεν ψηφίζουμε διότι και τα κόμματα αυτά επεμβαίνουν στις ζωές μας, αλλάζοντάς τους τα φώτα

Must Read

Μπαίνουμε στο «ψητό» χωρίς πολλά λόγια και φιοριτούρες: Η στήλη προτείνει την υπερψήφιση του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία της πασοκάρας διότι η εκλογή του, αντί να ανατάξει το σμπαραλιασμένο κόμμα, θα του δώσει τη χαριστική βολή και θα το στείλει ακριβώς εκεί όπου βρίσκονται η λαϊκή κυριαρχία και η εθνική οικονομία – στο πουθενά.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Με τον Ανδρουλάκη, ο οποίος δεν έχει «καεί» λόγω συμμετοχής σε διάφορες «εθνοσωτήριες» κυβερνήσεις, υπάρχει ο κίνδυνος πολιτικής παλινδρόμησης. Με τον Παπανδρέου, όμως, ο οποίος είναι ό,τι πιο καμένο, φθαρμένο, απαξιωμένο και ντεμοντέ κυκλοφορεί στην πολιτική πιάτσα, το φιάσκο είναι εγγυημένο.

Γιατί, όμως, έθεσε υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου; Διότι πιστεύει ακράδαντα ότι του αξίζει να ξαναγίνει πρόεδρος και διαθέτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ώστε να «αναστήσει» τη σοσιαλδημοκρατία και να γίνει (Θεός φυλάξοι) πρωθυπουργός!

Και είναι δυνατόν 69 χρονών άνθρωπος να έχει τόσο μεγάλες αυταπάτες και τόσο στρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό του, τη γνώμη των άλλων για εκείνον και για τα πεπραγμένα του έπειτα από το διάγγελμα στο Καστελόριζο, το Μνημόνιο και τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του; Ναι είναι.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θυμίζει το ραμολί με τους 10ψήφιους λογαριασμούς σε τράπεζες, το κότερο, την πίεση, το ζάχαρο, τα τριγλυκερίδια, την πατσοκοιλιά και το αδιάκοπο λαχάνιασμα, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως η 25χρονη μοντέλα που βρίσκεται δίπλα του είναι όντως ερωτευμένη μαζί του! Και είναι, μάλιστα, καψουρεμένη μαζί του όχι μόνο για τον… χαρακτήρα του, την πείρα και την οικονομική και κοινωνική ισχύ του αλλά και για την ομορφιά του και τη δεινότητά του στην τέχνη του έρωτα! Ο εγωισμός και η ματαιοδοξία είναι παραισθησιογόνες ουσίες, από τις οποίες δύσκολα μπορεί να απεξαρτηθεί το ανθρώπινο είδος. Ετι δε, οι πολιτικοί έχουν συνηθίσει να κάνουν χρήση αυτών των ουσιών περισσότερο από τον κοινό μέσο όρο και οι δοσολογίες που λαμβάνουν είναι τεράστιες. Αρκούν για να σκοτώσουν ελέφαντα, γαλάζια φάλαινα και μια ντουζίνα κοπάδια βισώνων.
Εμπρός λοιπόν, ψηφίσατε ΓΑΠ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τις φθηνότερες διακοπές στην Ευρώπη προσφέρει η Κάλυμνος, σύμφωνα με την Ένωση Καταναλωτών της Βρετανίας

Αποθεώνει την Κάλυμνο οργανισμός των καταναλωτών της Βρετανίας, που έπειτα από έρευνα διαπίστωσε ότι διαθέτει τα πιο φθηνά πακέτα...

More Articles Like This