Τσαχπίνηδες δικαστές και Αλγερινοί με μπαλτάδες

Must Read

Ζούμε σε παράξενους καιρούς. Έχουμε ένα μιντιακό σύστημα που ασχολείται περισσότερο με τον γκόμενο της Βανδή, παρά με τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που κατηγορείται πως πάσαρε κόκα σε νεαρούς εραστές του. Θα διατυπώσω δε ένα αφελές ερώτημα: Όταν ένας δικαστής πασάρει κόκα στους πολυεθνικούς επιβήτορες που ψωνίζει, δεν σημαίνει πως και οι αποφάσεις που έβγαζε ήταν κατά παραγγελία, ε; Μπορεί να μην μπορεί να ελέγξει τα πάθη του, να είναι λίγο διεφθαρμένος από τας ηδονάς, αλλά στην έδρα λειτουργεί με αρχάς, βεβαίως βεβαίως!

  • Από τον
    Φαήλο μ. Κρανιδιώτη*

Ο τρόπος με τον οποίο τα συστημικά ΜΜΕ έθαψαν την είδηση είναι εντυπωσιακός. Τιμητική εξαίρεση, η «δημοκρατία» και γι’ αυτό είναι υγιές που την αγοράσατε, την κρατάτε στα χέρια σας και διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Μπορεί να διαφωνείτε μερικές φορές με τη γραμμή, αλλά τουλάχιστον ξέρετε πως δεν είναι οστεοφυλάκιο σεσηπυιών ειδήσεων, που θάφτηκαν κατά παραγγελία ή από φόβο. Στο παρόν «κατάστημα», γι’ αυτό αρθρογραφώ εδώ, ο κιμάς κόπτεται παρουσία του πελάτου και δεν μυρίζει ψοφίμι.

Η ιεραρχία των ειδήσεων, η επιλογή της προβολής ή μη, αλλά και η έκταση της προβολής τους δείχνουν πολλά. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι αποκαλυπτικά και για το ποιόν του πλήθους, πώς έχει εκπαιδευτεί στη σαβούρα και με τι ανοησίες ασχολείται. Διυλίζει τον lifestyle κώνωπα, ενώ την ίδια ώρα παρδαλοί ελέφαντες περνούν απαρατήρητοι μπροστά στα μάτια μας. Και θα στεναχωρήσω μερικούς, αλλά η διαφθορά δεν ανήκει σε ένα κόμμα. Κάποιος φύλακας και ερμηνευτής του Νόμου, που με τις αποφάσεις του επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών, δεν παθαίνει ξαφνικά στα γεράματα κλακάζ διαφθοράς, εγκληματικής συμπεριφοράς. Τα χούγια ξεκινάνε νωρίς, και πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά αυτά.

Ο κ. αντιπρόεδρος δεν ήταν υδραυλικός επί ΣΥΡΙΖΑ και έγινε δικαστής επί Ν.Δ. Έχει δεκαετίες καριέρας πίσω του και τα πάθη του, όπως τα διαβάσαμε και εφόσον ισχύουν, δεν είναι ίωση. Είπαμε, όλες οι κατηγορίες πολιτών έχουν ένα ποσοστό παραβατικότητας. Δικηγόροι, σαλεπιτζήδες, εκδοροσφαγείς, ιεροψάλτες, δικαστές, πυρηνικοί επιστήμονες, έχουν άπαντες ένα ποσοστό που παραβιάζει τους νόμους και ενίοτε καταλήγουν στο γκιζντάνι. Εν προκειμένω δεν θα συμβεί, αν φυσικά είναι ένοχος, διότι, είπαμε, στην Ελλάδα για πλημμελήματα δύσκολο, ακόμη κι αν το θες, ακόμη κι αν πας παρακαλετά και πεις «κύριε πρόεδρε, κύριε εισαγγελεύ, κουράστηκα πια από τη ζωή, την γκρίνια στο σπίτι, τις ευθύνες και θέλω να ξεκουραστώ στο Γεντί Κουλέ, να μπεγλεράω με τους μόρτες και να μου παίζουν στον μπαγλαμά το “γεια σου Προύσα παινεμένη”», φευ, ματαίως η παράκληση. Θα πάρεις την αναστολή και θα συνεχίσεις, business as usual. Χρειάζονται τομές, αλλά όχι με νυστέρι. Με αλυσοπρίονο. Διότι δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά.

Υπάρχουν δε και ειδήσεις που συμπυκνώνουν τα προβλήματα, που η κυβέρνηση εξακολουθεί να τα βλέπει με βρόμικα γυαλιά της πολιτικής ορθότητας, έλλειψη κοινής λογικής και προσκυνώντας τον πολιτισμικό μαρξισμό. Παράδειγμα, ακόμη δύο πρόσφατες ειδήσεις: Αλγερινοί επιτέθηκαν σε φοιτητή στο ΑΠΘ, κραδαίνοντας μάλιστα μπαλτά. Σε σχολείο στο Μενίδι Πακιστανοί επιτέθηκαν σε μαθήτρια έξω από σχολείο και την έσωσε δεκαεπτάχρονος που δέχθηκε τις γροθιές των επίδοξων βιαστών. Έχει βέβαια και ένα θετικό η δεύτερη είδηση. Σε μια εποχή αδιαφορίας, υπέρμετρου εγωισμού, αυτό το παιδί έδειξε αλτρουισμό πληρώνοντας το τίμημα της πρωταρχικής του αρετής, της γενναιότητας, και αυτό είναι αληθινό παράσημο. Δεν έκανε πως κοιμάται, που ‘λεγε και μια γκροτέσκα πολιτική ψυχή.

Καταρχήν να κάνουμε επανάληψη της βασικής λύσης στο οξύ πρόβλημα της εγκληματικότητας των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα: Εάν δεν ήταν εδώ, εάν δεν είχαν περάσει παράνομα τα σύνορά μας, δεν θα μπορούσαν να εγκληματήσουν, τα θύματά τους θα ήταν αλώβητα.

Για να το καταλάβει ακόμη και ο πλέον ευήθης συριζαίος, κουκουές ή χαζοχαρούμενος φιλελέφτ, εάν ο παραλίγο φονιάς και βιαστής που κατέστρεψε τη ζωή της Μυρτούς, στην απόπειρά του να μπει στην Ελλάδα είχε επιστραφεί κλοτσηδόν στην Τουρκία από τα εντεταλμένα όργανα φύλαξης των συνόρων μας, η Μυρτώ σήμερα θα ήταν μια νέα, υγιής γυναίκα.

Κάποιοι επέλεξαν πολιτικές που επέτρεψαν στον κακοποιό αυτόν να μπει παράνομα στη χώρα και ως αρπακτικό να επιτεθεί σε μια νέα κοπέλα, νόμιμη πολίτη της χώρας, που, ναι, έχει περισσότερα δικαιώματα από έναν κακοποιό που εισέβαλε λάθρα στην Ελλάδα και θεωρεί τις κόρες μας, τις γυναίκες μας, τις αδερφές, τις μανάδες μας θηράματα, λεία για κυνήγι, διότι είναι «άπιστες» και το καλοκαίρι φορούν κοντά, ελαφρά ρούχα.

Κάποιοι, επίσης, επέτρεψαν να μπουν παράνομα οι τρεις Αλγερινοί στην Πατρίδα, κάποιοι επέτρεψαν να αλωνίζουν στο ΑΠΘ, στο πανεπιστήμιο όπου σπούδασα. Κάποιοι επέλεξαν να παίζουν τις λίλιζες με την έρμη την πανεπιστημιακή αστυνομία και έτσι οι τρεις κακοποιοί Αλγερινοί με μπαλτά να επιτεθούν σε ένα παιδί, γιο φορολογούμενων νόμιμων πολιτών, αύριο και αυτός θα είναι φορολογούμενος, που ο πατέρας του έχει φυλάξει την Πατρίδα με τα όπλα, όπως επίσης θα κάνει και ο ίδιος αργότερα.

Την ίδια Πατρίδα, της οποίας την κερκόπορτα προσπαθούν κάποιοι μετά μανίας να ανοίξουν, τσιλιαδόροι και συνεργοί των Τούρκων δουλεμπόρων – διακινητών. Ευτυχώς, οι γονείς του παιδιού δεν θρήνησαν μια αβάσταχτη απώλεια, όπως οι γονείς του παιδιού που σκότωσαν στου Φιλοπάππου άλλοι απρόσκλητοι μουσαφιραίοι, αν όμως αυτές οι λέξεις, «τρεις Αλγερινοί με μπαλτά στο ΑΠΘ», δεν είναι ικανές να επιβάλουν πως πρέπει άμεσα να μπει η κανονική Αστυνομία, μόνιμα και πάνοπλη, σε όλα τα πανεπιστήμια, τότε κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,
εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
www.neadexia.eu

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο»

«Παραδέχτηκε και επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά μας είπε ότι έγινε για καλό σκοπό» τονίζει, μεταξύ άλλων,...

More Articles Like This