Νικ Κράβατ και «ανίκανοι»

Must Read

Λέγαμε προχθές για τον «μουγκό» Νικ Κράβατ και πόσο μας τον θυμίζουν οι οπαδοί της Ν.Δ. Στο καπάκι (!) διάβασα στη «δημοκρατία», σε άρθρο του Διογένη Αθηναίου με τίτλο «Ο πράσινος ήλιος δεν δύει ποτέ», ότι ο πρωθυπουργός μας (και αρχηγός της Ν.Δ.) έχει αξιοποιήσει στο έπακρο τη σημιτική και την εν γένει «προοδευτική» δεξαμενή.

Ο πολυχρονεμένος τοποθέτησε σε διάφορα πόστα πληθώρα πρώην πασόκων, κουκουέδων και ποταμίσιων. Αναλυτικότερα, έχει κάνει 13 υπουργούς, 10 γενικούς γραμματείς, έξι έχουν αναλάβει λογογράφοι, διευθυντές γραφείων κ.λπ., και ένας αναμορφωτής της Εύβοιας. Αυτό τι θα πει; Οτι ο κ. Μητσοτάκης διοικεί ένα κόμμα που δεν διαθέτει ικανούς ανθρώπους ούτε για υπουργούς, ούτε για γ.γ., ούτε καν για την Εύβοια.

Τούτων δοθέντων και επειδή οτιδήποτε άλλο μπορείς να καταλογίσεις στον κ. πρωθυπουργό πλην του ότι δεν διαθέτει αντίληψη, εγκατέστησε την κυρία Μπακογιάννη στο γραφείο του στη Βουλή για να παίξει ο ρόλο του δραγάτη (ή του μπαμπούλα) στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, που αρχίζει να διαφοροποιείται από τον… Νικ Κράβατ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ιερώνυμος δεν ασχολείται με τον μικροπρεπή Βελόπουλο: «Δεν κάνουμε ό,τι μας πει αυτός»

Με φόντο τις ιερές αποδοκιμασίες του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φτάνοντας στο Δήλεσι Βοιωτίας παραχώρηση δηλώσεις στους δημοσιογράφους....

More Articles Like This