Ζήσης Καραγώγος

Must Read

Είμαι βέβαιος ότι για τις 19 του μηνός, που είναι Κυριακή, η ηγεσία της Αστυνομίας θα ζητήσει να αναβληθούν όλοι οι αγώνες του λεκανοπεδίου (οροπέδιο το είχε αποκαλέσει κάποιος…), θα υπάρξουν δε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των μεγάλων κινητοποιήσεων τις οποίες θα διοργανώσει η Νέα Δημοκρατία για να τιμηθεί η μνήμη του Ζήση Καραγώγου.

Ο Καραγώγος (φωτό από: Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου Διοίκηση)

Τα παραπάνω βέβαια είναι πολύ ωραία για να ΄ναι αληθινά. Διότι ποιος ήταν ο Καραγώγος για να τον τιμήσουμε και μάλιστα η Ν.Δ.; Ούτε ο Φύσσας ήταν ούτε ο Ζακ ούτε ο Αλέξης ούτε καν ο καπετάν Ερμής. Ηταν ένα απλός στρατιωτάκος, από την ίδια μαγιά που πλάστηκαν αυτοί που φώναζαν «Αέρα» το 1940, που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με Τούρκους στρατιώτες στις 19 Δεκεμβρίου του 1986 πάνω στον Έβρο. Άρα μηδέν εις το πηλίκιον (Θεέ μου, ποιοι μας κυβερνούν…) και ας πρόσεχε.

Δεν πειράζει όμως. Από τέτοιους άχρηστους δεν έχει ανάγκη ο Καραγώγος. Αυτοί που πρέπει τον έχουν στην καρδιά τους και τον τιμούν όπως του αξίζει. Αθάνατος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This