Παράσημο το μίσος των εχθρών

Must Read

Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν ακόμη αποφασίσει τι είμαστε με τον Θάνο Τζήμερο. Οι ντουντούκες του κόκκινου φασισμού, συνήθως με διαδικτυακή κουκούλα, αλυχτούν από λαγούμια των κοινωνικών δικτύων πως είμαστε «χρυσαυγίτες με γραβάτα».

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Οι μαύροι ομόλογοί τους, που κατασυκοφάντησαν τον πατριωτισμό και τον διέσυραν στις λάσπες του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού και του γκροτέσκου ιταλικού φασισμού, αμφότεροι αιρέσεις του μαρξισμού και όλοι εχθροί του Ελληνισμού, μας βρίζουν ως φιλελεύθερους, οπαδούς του κοινοβουλευτισμού (!) και όχι αρκετά «πούρους», αφού δεν ξυρίζουμε τα κεφάλια σαν τρόφιμοι ορφανοτροφείου, δεν πιθηκίζουμε τον αντισημιτισμό, τα πεζοδρομιακά καφριλίκια και δεν πιστεύουμε πως υπάρχει άλλος τρόπος πολιτικής από τις εκλογές, τον κοινοβουλευτισμό και εν γένει όσα προβλέπει η αστική δημοκρατία, που έχει πολλά προβλήματα, αλλά προφυλάσσει τον λαό και την Πατρίδα από την τυραννία και τον τυχοδιωκτισμό του ολοκληρωτισμού. Μάλιστα μερικοί θυμώνουν που τους προσβάλλουμε τον… φασισμό ταυτίζοντάς τον με τη μήτρα που τον γέννησε, τον μαρξισμό. Καθένας με τον πόνο του.

Να θυμάστε δε ένα πράμα: η Αριστερά έτσι θέλει τη Δεξιά, με ξυρισμένο κεφάλι, αγράμματη, ανορθόγραφη, ανορθολογική, γεμάτη προλήψεις, να πολεμάει π.χ. με εμβόλια και ιούς, βίαιη. Τη θέλει σαν τα εκτρωματικά παιδιά της, τον φασισμό και τον ναζισμό, που συνδέονται στενά και με τον κεμαλισμό – το έχει ομολογήσει ο ίδιος ο Χίτλερ σε επίσκεψη τουρκικής αντιπροσωπίας στα γενέθλιά του. Η Αριστερά θέλει έτσι κάθε πατριωτική δύναμη, γιατί έτσι μπορεί εύκολα να τη γελοιοποιήσει, να την κάνει αντιπαθή, να την απομονώσει.

Οι δε δύο ψευτοδεξιές αιρέσεις της Αριστεράς προσφέρουν άλλη μία μεγάλη υπηρεσία στους Αποστόλους του Μαρασμού. Οικειοποιούμενες μεγάλο μέρος της ατζέντας, που θα έπρεπε κανονικά να είναι η πολιτική θεματολογία κάθε κόμματος, αφού κανονικά όλα τα κόμματα θα έπρεπε να είναι πατριωτικά, όπως θέσεις κατά της παράνομης μετανάστευσης, του δικαιωματισμού, της υπεράσπισης της εθνικής ταυτότητας, κατά του κουρελόχαρτου των Πρεσπών, υπέρ της κατάργησης προνομίων και επιδομάτων σε ψευτοευπαθείς, κατά της αριστερής ανομίας και της ασυδοσίας του κοινού εγκλήματος και ανακατεύοντάς τα με κεντροευρωπαϊκές ρατσιστικές θεωρίες, φαιδρές στην πιο ομοιογενή χώρα της Ευρώπης, και φιλοδικτατορικά παραληρήματα, δίνουν μια τεράστια πάσα στην Αριστερά. Έτσι, η πιο παρακμιακή, αντεθνική Αριστερά της Ευρώπης ταυτίζει κάθε θέση κοινής λογικής απέναντι στην επέλαση του πολιτιστικού μαρξισμού, στην ισλαμοποίηση και την επίθεση στην οικογένεια και τη φύση του ανθρώπου με τον ναζισμό και τον φασισμό, ενώ είναι δικές της αιρέσεις και η μεταξύ τους σύγκρουση μπορεί να προσδιοριστεί ως ενδοοικογενειακή βία μεταξύ των εκφάνσεων του ολοκληρωτισμού.

Εν ολίγοις, πάτε εσείς να πείτε κάτι λογικό, πως π.χ. τα παιδιά χρειάζονται και μάνα και πατέρα και μόνο μάνες τα γεννούν, πως η παράνομη (λάθρα) μετανάστευση δεν είναι «δικαίωμα» και πως η βία δεν είναι αποδεκτή ως πολιτικό μέσο, όπως κάνει χρόνια η ελληνόφωνη Αριστερά σε πανεπιστήμια, συνδικάτα, στον δρόμο, και πως πρέπει να συντριβεί και η κόκκινη ανομία, και σας αποκαλούν «φασίστες» και «νεοναζί» για να ακυρώσουν την άποψή σας με συκοφάντηση του προσώπου σας, αφού την άποψή σας δεν μπορούν να την πολεμήσουν τεκμηριωμένα.

Το μίσος των αντιπάλων πάντα είναι παράσημο. Οι επιθέσεις τους πάντα σημαίνουν πως κάτι κάνεις καλά και είναι άλλος ένας λόγος να επιμείνεις με πείσμα, να εντείνεις την προσπάθειά σου. Οι Απόστολοι του μαρασμού, είτε φορούν μπλε ρουαγιάλ είτε κόκκινα, ή είναι βοηθητικοί τους ντυμένοι στα μαύρα φορείς καμένων συνωμοσιολογικών θεωριών ή χριστέμποροι που διασύρουν και την Πίστη μας, ταυτίζοντάς τη με αιρετικές, χυδαίες θεωρίες, κατασκευάσματα διαταραγμένων των κοινωνικών δικτύων και απατεώνων, που αποτελούν βλασφημία και καπηλεία αισχίστου είδους του θρησκευτικού συναισθήματος του λαού μας, με στόχο την υφαρπαγή ψήφων και οικονομικού οφέλους, μισούν την προοπτική συγκρότησης ενός πολιτικού ρεύματος όπου θα ταυτίζονται ο Πατριωτισμός, το δημοκρατικό φρόνημα και η κοινή λογική ως πολύτιμο εργαλείο επίλυσης προβλημάτων. Οι εχθροί του Ελληνικού εθνισμού, οι δυνάμεις της παρακμής και οι ελλαδέμποροι συνεργοί τους ουδόλως επιθυμούν ένα σοβαρό πατριωτικό κίνημα με ρίζες στο διαχρονικό Ελληνικό Εθνικό Κίνημα αλλά με αποτελεσματικότητα 21ου αιώνα.

Δυστυχώς, μόνο με εκκλήσεις στο αδιαμφισβήτητο ένδοξο παρελθόν δεν απελευθερώθηκε ούτε πόντος γης στη Μόρφου, ούτε χαλίκι του Πενταδάχτυλου. Μόνο με ηρωικές αναφορές δεν δημιουργήθηκε ούτε μία θέση εργασίας, δεν ήρθε μισή επένδυση. Με φωτογραφίες με στολή παραλλαγής, άρβυλα και όπλα paint ball και καραμπίνες η εγκληματικότητα δεν μειώθηκε ούτε μισή μονάδα. Ούτε η Συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρωθεί, αν φορέσουμε περικεφαλαία ή φουστανέλες. Τα ιερά σύμβολα και κειμήλιά μας είναι για να τα τιμούμε στο ανάλογο περιβάλλον και χρόνο και για να αντλούμε ηθική δύναμη για το μέλλον. Για να πάρουμε πίσω τα Κατεχόμενα, για να λουφάξει το προξενείο στην Κομοτηνή, για να εξαφανιστούν δουλέμποροι – διακινητές, για να το βουλώσει ο Ερντογάν, για να σεβαστεί ο ναρκέμπορος των Τιράνων την Ελληνική Εθνική Μειονότητα στη Βόρεια Ηπειρο χρειάζεται να γίνει η Πατρίδα κραταιή, πανίσχυρη οικονομικά, στρατιωτικά, διπλωματικά, πνευματικά. Με ξόρκια, συνθήματα και αναρτήσεις με τις παντόφλες ή στην καφετέρια δεν νικάς.

Χρειάζεται να χτίσουμε μια υγιή, ελεύθερη οικονομία, που θα κάνει τους πολίτες να ζουν μια άξια και καλή ζωή, με ελάχιστη γραφειοκρατία, χαμηλή και σταθερή φορολογία. Πρέπει να ανακτήσουμε τη Δημόσια Παιδεία και να επανέλθει στον συνταγματικό της σκοπό: να ανατρέφει Ελληνες και όχι μηδενιστικά ανδράποδα. Έτσι θα ευημερούν οι πολίτες, θα ευημερεί και το κράτος, αφού θα έχει έσοδα για να χτίσει το τείχος της αποτρεπτικής ισχύος, αλλά και επιτέλους για να διεκδικήσει.

Όποιος θέλει τον πατριωτισμό μόνο των μνημοσύνων και να τρώει συνέχεια κόλλυβα μνημονεύοντας μόνο ήττες και αμολώντας ναπολεόντειες πορδές κόντρα στον άνεμο για το μέλλον σίγουρα δεν έχει θέση κοντά μας. Οποιος θέλει να τιμήσει τους Ηρωές μας και το αίμα τους με πράξεις, υλοποιώντας ένα σοβαρό εθνικό σχέδιο για το αύριο, χωρίς αρρώστιες συνωμοσιολογίας και ολοκληρωτισμού, όποιος αναλύσει και καταλάβει την αιτία των αμφίπλευρων επιθέσεων εναντίον μας είναι καλοδεχούμενος. Υπάρχουν πολλές θέσεις στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Ο στόχος του επίμονου αγώνα μας είναι σαφής: είσοδος στη Βουλή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, του Συνασπισμού της Νέας Δεξιάς και της Δημιουργίας Ξανά, για να υπάρχει μια δυναμική διεκδικητική δύναμη που συνεχώς θα πιέζει για πρακτικές πολιτικές που θα ωφελούν το Εθνος και την κοινωνία, με τη σοβαρότητα που απαιτεί το κρίσιμο μέλλον της Πατρίδας απέναντι στους Αποστόλους του Μαρασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οργή για φόλες στην Ήπειρο – Νεκρός προστατευόμενος χρυσαετός

Πέντε ζώα πέθαναν στην Ήπειρο από φόλες που πέταξε ανθρωποειδές. Περιπατητές στην Αετομηλίτσα για το Sarantaporos Science Week...

More Articles Like This