16/1/2022

Παράσημο το μίσος των εχθρών

Δημοσιευση:

Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν ακόμη αποφασίσει τι είμαστε με τον Θάνο Τζήμερο. Οι ντουντούκες του κόκκινου φασισμού, συνήθως με διαδικτυακή κουκούλα, αλυχτούν από λαγούμια των κοινωνικών δικτύων πως είμαστε «χρυσαυγίτες με γραβάτα».

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Οι μαύροι ομόλογοί τους, που κατασυκοφάντησαν τον πατριωτισμό και τον διέσυραν στις λάσπες του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού και του γκροτέσκου ιταλικού φασισμού, αμφότεροι αιρέσεις του μαρξισμού και όλοι εχθροί του Ελληνισμού, μας βρίζουν ως φιλελεύθερους, οπαδούς του κοινοβουλευτισμού (!) και όχι αρκετά «πούρους», αφού δεν ξυρίζουμε τα κεφάλια σαν τρόφιμοι ορφανοτροφείου, δεν πιθηκίζουμε τον αντισημιτισμό, τα πεζοδρομιακά καφριλίκια και δεν πιστεύουμε πως υπάρχει άλλος τρόπος πολιτικής από τις εκλογές, τον κοινοβουλευτισμό και εν γένει όσα προβλέπει η αστική δημοκρατία, που έχει πολλά προβλήματα, αλλά προφυλάσσει τον λαό και την Πατρίδα από την τυραννία και τον τυχοδιωκτισμό του ολοκληρωτισμού. Μάλιστα μερικοί θυμώνουν που τους προσβάλλουμε τον… φασισμό ταυτίζοντάς τον με τη μήτρα που τον γέννησε, τον μαρξισμό. Καθένας με τον πόνο του.

Να θυμάστε δε ένα πράμα: η Αριστερά έτσι θέλει τη Δεξιά, με ξυρισμένο κεφάλι, αγράμματη, ανορθόγραφη, ανορθολογική, γεμάτη προλήψεις, να πολεμάει π.χ. με εμβόλια και ιούς, βίαιη. Τη θέλει σαν τα εκτρωματικά παιδιά της, τον φασισμό και τον ναζισμό, που συνδέονται στενά και με τον κεμαλισμό – το έχει ομολογήσει ο ίδιος ο Χίτλερ σε επίσκεψη τουρκικής αντιπροσωπίας στα γενέθλιά του. Η Αριστερά θέλει έτσι κάθε πατριωτική δύναμη, γιατί έτσι μπορεί εύκολα να τη γελοιοποιήσει, να την κάνει αντιπαθή, να την απομονώσει.

Οι δε δύο ψευτοδεξιές αιρέσεις της Αριστεράς προσφέρουν άλλη μία μεγάλη υπηρεσία στους Αποστόλους του Μαρασμού. Οικειοποιούμενες μεγάλο μέρος της ατζέντας, που θα έπρεπε κανονικά να είναι η πολιτική θεματολογία κάθε κόμματος, αφού κανονικά όλα τα κόμματα θα έπρεπε να είναι πατριωτικά, όπως θέσεις κατά της παράνομης μετανάστευσης, του δικαιωματισμού, της υπεράσπισης της εθνικής ταυτότητας, κατά του κουρελόχαρτου των Πρεσπών, υπέρ της κατάργησης προνομίων και επιδομάτων σε ψευτοευπαθείς, κατά της αριστερής ανομίας και της ασυδοσίας του κοινού εγκλήματος και ανακατεύοντάς τα με κεντροευρωπαϊκές ρατσιστικές θεωρίες, φαιδρές στην πιο ομοιογενή χώρα της Ευρώπης, και φιλοδικτατορικά παραληρήματα, δίνουν μια τεράστια πάσα στην Αριστερά. Έτσι, η πιο παρακμιακή, αντεθνική Αριστερά της Ευρώπης ταυτίζει κάθε θέση κοινής λογικής απέναντι στην επέλαση του πολιτιστικού μαρξισμού, στην ισλαμοποίηση και την επίθεση στην οικογένεια και τη φύση του ανθρώπου με τον ναζισμό και τον φασισμό, ενώ είναι δικές της αιρέσεις και η μεταξύ τους σύγκρουση μπορεί να προσδιοριστεί ως ενδοοικογενειακή βία μεταξύ των εκφάνσεων του ολοκληρωτισμού.

Εν ολίγοις, πάτε εσείς να πείτε κάτι λογικό, πως π.χ. τα παιδιά χρειάζονται και μάνα και πατέρα και μόνο μάνες τα γεννούν, πως η παράνομη (λάθρα) μετανάστευση δεν είναι «δικαίωμα» και πως η βία δεν είναι αποδεκτή ως πολιτικό μέσο, όπως κάνει χρόνια η ελληνόφωνη Αριστερά σε πανεπιστήμια, συνδικάτα, στον δρόμο, και πως πρέπει να συντριβεί και η κόκκινη ανομία, και σας αποκαλούν «φασίστες» και «νεοναζί» για να ακυρώσουν την άποψή σας με συκοφάντηση του προσώπου σας, αφού την άποψή σας δεν μπορούν να την πολεμήσουν τεκμηριωμένα.

Το μίσος των αντιπάλων πάντα είναι παράσημο. Οι επιθέσεις τους πάντα σημαίνουν πως κάτι κάνεις καλά και είναι άλλος ένας λόγος να επιμείνεις με πείσμα, να εντείνεις την προσπάθειά σου. Οι Απόστολοι του μαρασμού, είτε φορούν μπλε ρουαγιάλ είτε κόκκινα, ή είναι βοηθητικοί τους ντυμένοι στα μαύρα φορείς καμένων συνωμοσιολογικών θεωριών ή χριστέμποροι που διασύρουν και την Πίστη μας, ταυτίζοντάς τη με αιρετικές, χυδαίες θεωρίες, κατασκευάσματα διαταραγμένων των κοινωνικών δικτύων και απατεώνων, που αποτελούν βλασφημία και καπηλεία αισχίστου είδους του θρησκευτικού συναισθήματος του λαού μας, με στόχο την υφαρπαγή ψήφων και οικονομικού οφέλους, μισούν την προοπτική συγκρότησης ενός πολιτικού ρεύματος όπου θα ταυτίζονται ο Πατριωτισμός, το δημοκρατικό φρόνημα και η κοινή λογική ως πολύτιμο εργαλείο επίλυσης προβλημάτων. Οι εχθροί του Ελληνικού εθνισμού, οι δυνάμεις της παρακμής και οι ελλαδέμποροι συνεργοί τους ουδόλως επιθυμούν ένα σοβαρό πατριωτικό κίνημα με ρίζες στο διαχρονικό Ελληνικό Εθνικό Κίνημα αλλά με αποτελεσματικότητα 21ου αιώνα.

Δυστυχώς, μόνο με εκκλήσεις στο αδιαμφισβήτητο ένδοξο παρελθόν δεν απελευθερώθηκε ούτε πόντος γης στη Μόρφου, ούτε χαλίκι του Πενταδάχτυλου. Μόνο με ηρωικές αναφορές δεν δημιουργήθηκε ούτε μία θέση εργασίας, δεν ήρθε μισή επένδυση. Με φωτογραφίες με στολή παραλλαγής, άρβυλα και όπλα paint ball και καραμπίνες η εγκληματικότητα δεν μειώθηκε ούτε μισή μονάδα. Ούτε η Συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρωθεί, αν φορέσουμε περικεφαλαία ή φουστανέλες. Τα ιερά σύμβολα και κειμήλιά μας είναι για να τα τιμούμε στο ανάλογο περιβάλλον και χρόνο και για να αντλούμε ηθική δύναμη για το μέλλον. Για να πάρουμε πίσω τα Κατεχόμενα, για να λουφάξει το προξενείο στην Κομοτηνή, για να εξαφανιστούν δουλέμποροι – διακινητές, για να το βουλώσει ο Ερντογάν, για να σεβαστεί ο ναρκέμπορος των Τιράνων την Ελληνική Εθνική Μειονότητα στη Βόρεια Ηπειρο χρειάζεται να γίνει η Πατρίδα κραταιή, πανίσχυρη οικονομικά, στρατιωτικά, διπλωματικά, πνευματικά. Με ξόρκια, συνθήματα και αναρτήσεις με τις παντόφλες ή στην καφετέρια δεν νικάς.

Χρειάζεται να χτίσουμε μια υγιή, ελεύθερη οικονομία, που θα κάνει τους πολίτες να ζουν μια άξια και καλή ζωή, με ελάχιστη γραφειοκρατία, χαμηλή και σταθερή φορολογία. Πρέπει να ανακτήσουμε τη Δημόσια Παιδεία και να επανέλθει στον συνταγματικό της σκοπό: να ανατρέφει Ελληνες και όχι μηδενιστικά ανδράποδα. Έτσι θα ευημερούν οι πολίτες, θα ευημερεί και το κράτος, αφού θα έχει έσοδα για να χτίσει το τείχος της αποτρεπτικής ισχύος, αλλά και επιτέλους για να διεκδικήσει.

Όποιος θέλει τον πατριωτισμό μόνο των μνημοσύνων και να τρώει συνέχεια κόλλυβα μνημονεύοντας μόνο ήττες και αμολώντας ναπολεόντειες πορδές κόντρα στον άνεμο για το μέλλον σίγουρα δεν έχει θέση κοντά μας. Οποιος θέλει να τιμήσει τους Ηρωές μας και το αίμα τους με πράξεις, υλοποιώντας ένα σοβαρό εθνικό σχέδιο για το αύριο, χωρίς αρρώστιες συνωμοσιολογίας και ολοκληρωτισμού, όποιος αναλύσει και καταλάβει την αιτία των αμφίπλευρων επιθέσεων εναντίον μας είναι καλοδεχούμενος. Υπάρχουν πολλές θέσεις στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Ο στόχος του επίμονου αγώνα μας είναι σαφής: είσοδος στη Βουλή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, του Συνασπισμού της Νέας Δεξιάς και της Δημιουργίας Ξανά, για να υπάρχει μια δυναμική διεκδικητική δύναμη που συνεχώς θα πιέζει για πρακτικές πολιτικές που θα ωφελούν το Εθνος και την κοινωνία, με τη σοβαρότητα που απαιτεί το κρίσιμο μέλλον της Πατρίδας απέναντι στους Αποστόλους του Μαρασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σενάριο “Αρμαγεδών” για τον βιασμό της αμερικανικής Δημοκρατίας…      

Γράφει η Ζέζα Ζήκου «Kαθώς ο λαός, από δικό του λάθος, έχασε την εμπιστοσύνη των...

Πριν και μετά

Για να δούμε, ρε σύντροφοι, τι έχουμε. Μάσκες. Πριν: Πετάξτε τις μάσκες, έλεγαν οι...

H ΝΔ δεν είναι πια δεξιά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντοτε δίνει ειδήσεις στις συνεντεύξεις του. Όχι στο «πιάτο».  Between the...

Χαράς Κοράνια…

Χαράς Κοράνια (τα Ευαγγέλια, παρακαλώ, σιγά σιγά να τα ξεχνάμε…) σε πρωινή εκπομπή, όπου...

Ψηφίσατε Βασιλακόπουλον!

Παρουσιάζουμε το σκεπτικόν της χρονιάς. Μπορεί σε γενικές γραμμές κάτι να σας θυμίζει, αλλά...

Το απύθμενο θράσος των γενοκτόνων

Στις 11 Ιανουαρίου 2022 έγινε παρουσίαση, στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Αργυρούπολης -...

Οι δημοσιογράφοι φταίνε για τη Novartis;

Ειλικρινά, δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να καταλάβω το νομικό σκεπτικό πίσω από τις επιλεκτικές κλήσεις δημοσιογράφων...

Άλλη μια ερώτηση στην Βουλή για το radar «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» της ΕΑΒ που όχι μόνο δεν απαντήθηκε αλλά «εξαφάνισε» και το radar

Για το radar «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» της ΕΑΒ, εκτός των εκατοντάδων άρθρων που έχουν γραφτεί, έχουν...

Σεραφείδης και ΚΚΕ

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αποχαιρέτησε τον Σεραφείδη, κι έστειλε τα συλλυπητήρια προς την...

Πώς μπορεί να σωθεί ο Τύπος

Kαλό το διαδίκτυο, αλλά πολλοί κάνουν τον τζάμπα μάγκα με τον κόπο των άλλων....

Απελευθερώστε τα ΑΕΙ

Αυτό που συνέβη με τον καθηγητή που εδάρη εν ώρα μαθήματος από κουκουλοφόρους είναι...

Το χειρότερο δυνατό σενάριο

Στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές δεν θα συγκρουστούν μόνο κόμματα, ως φαίνεται. Θα...

20η Ευρω-επέτειος: αλήθειες και ψέμματα…

H «4η εξουσία» είναι ο «κέρβερος των συμφερόντων του λαού»... λέει ο Oυμπέρτο Έκο...

Ντούπου ντούπου…

Αυτή η ιστορία με τον αγωγό EastMed μού θυμίζει το πηγάδι του Μάκη Καρασίνη...

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα;

«Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Η ιστορική φράση του Παύλου Μπακογιάννη θα έλεγε κανείς...

Οι άγνωστες πτυχές του non paper των ΗΠΑ

Η αποκάλυψη (από τον Σωτ. Σιδέρη στο omegapress.gr) του non paper των ΗΠΑ για...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μιράντα Αθανασίου: «Το παιδί μας δεν γνωρίζει ότι ο πατέρας του είναι νεκρός» λέει η πρώην σύντροφος του Μονογυιού

Σε κατάσταση σοκ η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία με τον οποίο έχει μια κόρη 3,5 ετών

Ράκος στο νοσοκομείο η Αθηνά Κοντοπάνου – Ο γάμος με τον Τζώρτζη Μονογυιό το 2020

Το πιο σκληρό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στο ζευγάρι...

Νέα τραγωδία με τροχαίο στις Αχαρνές – Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 13χρονος!

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο, με νεκρούς έναν 18χρονο...

Νεκρή σε τροχαίο η σύζυγος ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Συγκλονισμένη είναι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ από την είδηση του...

Καταγγελία ομαδικού βιασμού στην Θεσσαλονίκη με εμπλεκόμενους «βαθύπλουτους» γόνους

Μία εξαιρετικά σκοτεινή ιστορία διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες με...

Απίστευτο ατύχημα με Ferrari 488 Pista σε ευθεία

Μια κόκκινη ολοκαίνουργια Ferrari 488 Pista, ίδια με εκείνη...

Χαμός στο διαδίκτυο με ποιηματάκι που εμπνεύστηκε ο Δάντης κατά του πρωθυπουργού

«Έκρηξη» στο ελληνικό Twitter προκάλεσε η ποιητική αφιέρωση με...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ