Καλά Χριστούγεννα, Έλληνες

Must Read

Ξημερώνει μεθαύριο η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης. Η μέρα που γιορτάζουμε τη γέννηση και την ενανθρώπιση του γλυκύτατου Ιησού. Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε καιρούς δύσκολους, όπου όλες οι πατροπαράδοτες ηθικές αξίες βάλλονται από μια χούφτα καλά οργανωμένων δικαιωματιστών.

Ο θεσμός της οικογένειας  υποβαθμίζεται και νέα ήθη με γονέα 1 και γονέα 2 προσπαθούν, πιστεύω μάταια, να επιβληθούν, ενώ οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι προ των πυλών. Βλέπετε, έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματά μας. Το να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος είναι περίπου έγκλημα, ενώ αν έχεις «κουσούρι» είσαι μια χαρά.

Η Εκκλησία βρίσκεται περίπου υπό διωγμό, με τους ταγούς της να μην αντιδρούν, αλλά να ασχολούνται με αλλότρια. Μέσα σε αυτόν τον ζόφο, καλούμαστε να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα. Καλούμαστε να γεμίσουμε τους ιερούς ναούς, αν δεν τους… κλείσουν, που θα πλημμυρίσουν από τους θείους χριστουγεννιάτικους ύμνους «Η Παρθένος σήμερον τον υπερούσιον τίκτει» και «Η γέννησή σου Χριστέ ο Θεός ημών».

Καλούμαστε να γιορτάσουμε τα ελληνικά Χριστούγεννα, όπως μας τα κληροδότησαν ο πατέρες μας. Και θα το κάνουμε. Καλά Χριστούγεννα, Έλληνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρέλαβε το πτυχίο της και ευχαρίστησε την Άννα Βίσση(!)

«Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε, παιδιά»

More Articles Like This