«Όταν μου πειράξουν τη θρησκεία…»

Must Read

«Οταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν». Αυτά είπε ο ηρωικός στρατηγός του 1821 Ιωάννης Μακρυγιάννης, όταν «ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: “Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη;”».

Αυτό ακριβώς έκανε και ο βλάσφημος Μόσιαλος. Μου πείραξε τη θρησκεία, γι’ αυτό θα μιλήσω και θα ενεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν. Εσπευσαν μερικοί «άθρησκοι και μισομαθείς» και μας κατηγορούν ότι κηρύξαμε ιερό πόλεμο. Αυτοί οι ίδιοι, όμως, το έχουν βουλωμένο απέναντι στους τζιχαντιστές και στους κραυγάζοντες «Αλλάχου Ακμπάρ» ή κάπως έτσι.

Ας το πάρουν χαμπάρι όλοι και πρώτος απ’ όλους ο πρωθυπουργός, που μας έχει γεμίσει με λογής άνθη του κακού. Αλλωστε, ο Κολοκοτρώνης το ξεκαθάρισε: «Μόνο ένας Ελληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε και μην ελπίζεις πως την γην μας θα την κάνεις δική σου, βγάλ’ το από τον νου σου».

Αυτό δεν το ξέρει ο κ. Μόσιαλος και οι πάτρωνές του. Ε, δεν είναι και Κολοκοτρώνηδες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οργή Ασλανίδη σε Μητσοτάκη: «Δώσανε 700 χιλιάρικα για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 για την τηλεδιοίκηση»

Ξέσπασε ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε τον 26χρονο Δημήτρη στο έγκλημα στα Τέμπη, απαντώντας στην δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη...

More Articles Like This