Πώς ακυρώθηκε το 1821

Must Read

Τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία δεν ήταν γιορτή. Το παρακμιακό καθεστώς έκανε μνημόσυνο στον Αγώνα των Ελλήνων για Ελευθερία

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η κυρία που διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας πήγε στις 30 Ιανουαρίου να επισκεφτεί δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στο Χαλάνδρι. Τα ασυνόδευτα «ανήλικα» είχαν ξεχάσει, τα κακόμοιρα, να πάνε στον μπαρμπέρη και τους είχαν φυτρώσει στη φάτσα κάτι τριχάντζες, να!, με το συμπάθιο.

Η Σακελλαροπούλου εξεφώνησε λόγο συγκινητικό στους αξούριστους ανήλικους. Είπε τα εξής: «Η Ελλάδα, σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, πύλη εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, παρότι επωμίζεται δυσανάλογο βάρος από το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα, έθεσε ως ύψιστο ηθικό χρέος την προστασία των ανηλίκων, της πιο ευάλωτης ομάδας ανάμεσα σε όσους αναζητούν προοπτική ζωής μακριά από τις πατρογονικές τους εστίες. H λειτουργία έξι δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, την οποία υλοποίησε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, και ειδικότερα η Δομή στο Χαλάνδρι για αγόρια ηλικίας 12-18 ετών, δίνει στα παιδιά που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους τη δυνατότητα να επουλώσουν τις πληγές τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Είμαστε κοντά τους, για να τους προσφέρουμε ένα πιο φωτεινό αύριο».

Και το μέγα δούλεμα από την πλευρά του ανθελληνικού κράτους συνεχίστηκε με το κυνήγι των Ελλήνων με απαγορεύσεις συναθροίσεων και επιβολή δρακόντειων προστίμων σε περιπτώσεις παραβάσεων και με την αδιαφορία για τις… κοσμοπλημμύρες των Πακιστανών. Ανησυχούν και οι κυβερνώντες, αλλά και η κατεστημένη «δημοσιογραφία», μην τυχόν και παρτάρουν πολλοί Ελληνες μαζί και νοσήσουν. Την ίδια στιγμή, στην αλλαγή του χρόνου, μπροστά από το Κοινοβούλιο, στην πλατεία Συντάγματος λάμβανε χώρα το ξέφρενο πάρτι των Πακιστανών. Οι «πρόσφυγες» (από χώρα που δεν είναι εμπόλεμος και τυγχάνει φανατική σύμμαχος των Τούρκων) άπλωσαν τις παντιέρες τους, διασκέδασαν χωρίς μάσκες, καταχειροκροτήθηκαν από ελληνόφωνους δικαιωματιστές και αποχώρησαν τις πρωινές ώρες δίχως να τους επιβληθεί ούτε ευρώ πρόστιμο από τους αστυνομικούς που διοικεί ο διάσημος Κνίτης Τάκης Θεοδωρικάκος. Και δεν βρίσκεται ούτε ένας βουλευτής να παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος για αυτή την αθλιότητα της καταπίεσης της πλειοψηφίας από την κυβέρνηση.

Ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων καλά κρατεί διότι οι Ελληνες επιτρέπουν τις διακρίσεις σε βάρος τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο»!

«Παραδέχτηκε και επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά μας είπε ότι έγινε για καλό σκοπό» τονίζει, μεταξύ άλλων,...

More Articles Like This