Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί

Must Read

Μεγάλη Δευτέρα ακούγονται αυτά στις εκκλησίες κι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα απ΄ όταν ειπώθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν.

Ολοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι μεγαλογιατροί αλλά και οι υπουργοί, που μας κουνάνε καθημερινώς το δάχτυλο βρίζοντας (τελευταίο το «λεβεντοκόπανοι» του Καπραβέλου), αλλά και ο υπουργός ΠΡΟΠΟ φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα σοβαρό και στην όραση και την ακοή. Διότι, αν δεν είχαν, θα έβλεπαν και θα άκουγαν το γλέντι χαρά του κορονοϊού που έστησαν εντελώς ανενόχλητοι οι Πακιστανοί ευπαθείς στο Σύνταγμα, αγνοώντας πρωθυπουργό, υπουργούς, Αστυνομία και λοιμωξιολόγους.

Είναι οι ίδιοι γιατροί, υπουργοί κ.λπ. που θα βγουν και, ενδεχομένως, θα μας προειδοποιήσουν ότι στις τελετές αγιασμού των υδάτων θα παρίστανται μόνον ο παπάς, ο αριστερός ψάλτης (ποτέ ο δεξιός) και ένα παπαδάκι. Αντε και η Μανταλένα (Αλίκη Βουγιουκλάκη) με τον παπα-Φώτη (Παντελή Ζερβό), τιμής ένεκεν. Ουδείς έτερος.

Κάτι τέτοιο θα είχε υπόψη του ο γλυκύτατος Ιησούς όταν ανέκραξε «ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί», που οδηγείτε την Ελλάδα στην καταστροφή, θα προσέθετα εγώ.

Καλή φώτιση σε όλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Financial Times επικυρώνουν τις απόψεις μου σχετικά με τα χάλια της οικονομίας μας

Το πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας Financial Times θα πρέπει να ιδωθεί ως δώρο Θεού. Και τούτο γιατί ενώ, η...

More Articles Like This