Κρεμμύδια κατά κορωνοϊού

Must Read

Το ότι η, κατά τον κ. Αδωνι, «κυβερνησάρα μας» έχει χάσει προ πολλού την μπάλα στη μάχη με τον κορωνοϊό είναι γεγονός που πλέον το παραδέχονται και οι πιστότεροι φίλοι της. Αυτές οι παλινωδίες και τα μπρος πίσω, καθώς και τα, στο όριο του γελοίου, απανωτά μέτρα, εκτός από τις τραγικές συνέπειες που επιφέρουν, διασκεδάζουν, στο μέτρον του δυνατού, τους δυστυχείς ιθαγενείς.

Πήγα προχθές στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου και αφού ο σουβλατζής ως ΕΣΑτζής της χούντας (πάντα λίγη αντίσταση ποτέ δεν έβλαψε…) μού έκανε τον προβλεπόμενο έλεγχο δήλωσε: «Θα φοράτε τη μάσκα σας μέχρι να φέρουμε την παραγγελία σας. Μετά μπορείτε να τη βγάλετε για να φάτε». Μάλλον τότε θα αρχίσουν τα θαύματα.

Μπαίνεις, λοιπόν, στο σουβλατζίδικο φορώντας πέντε μάσκες διότι προφανώς ο σουβλατζής εκπέμπει χούφτες κορωνοϊού. Επί τη θέα, όμως, του σουβλακίου με απ’ όλα, οι κορωνοϊοί εξαφανίζονται, διωγμένοι, προφανώς, από την εσάνς του κρεμμυδιού, όπως παθαίνουν οι βρικόλακες με τα σκόρδα. Το κακό είναι ότι μερικοί βρικόλακες δεν εξαφανίζονται με τίποτα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε επιθέσεις κατά ΗΠΑ, Ισραήλ και Ευρώπης καλεί το Ισλαμικό Κράτος τους οπαδούς του!

Σε ύψιστο συναγερμό έχουν τεθεί οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον πλανήτη, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα και την...

More Articles Like This