Νίκος Ευαγγελάτος εναναντίον Τζόκοβιτς

Ο πάλαι ποτέ τηλεοπτικός εξομολόγος της μάνας ρέιβερ διεξάγει, αγανακτισμένος ων, πόλεμο εναντίον του Σέρβου πρωταθλητή του τένις

Must Read

Για αρχή, μια απορία: Ποιοι στην ευχή παρκάρουν κάθε απόγευμα τα μυαλά τους στα κανάλια που προβάλλουν Ευαγγελάτο, για να τα παραγεμίσουν με «ειδήσεις» και «απόψεις» που θα τους σερβίρει αυτός ο λαμπρός δημοσιογράφος;

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το καλό είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα ο Νόβακ Τζόκοβιτς να βάλει μυαλό και να σοβαρευτεί αν παρακολουθήσει Ευαγγελάτο και τον πιστέψει κι από πάνω. Άσε που μπορεί να τον δουν και Αυστραλοί δικαστές και να αλλάξουν την απόφασή τους.

Ιδού τι έλεγε πριν από τρεις ημέρες ο σπουδαίος ρεπόρτερ (που κληρώνει και μετρητούλια σε ενημερωτική εκπομπή): «Ο Τζόκοβιτς εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. […] Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια, ότι συνδέονται με το 5G. Και βέβαια, ένας άνθρωπος που έχει βγάλει τα λεφτά που έχει βγάλει ο Τζόκοβιτς μπορεί να έχει και ιδιωτικά νοσοκομεία στη διάθεσή του. Δεν έχει εμβολιαστεί, λοιπόν. Θέλει να πάει στο Open της Αυστραλίας. Επειδή είναι ανεμβολίαστος, έχει βρει μια πατέντα για να φανεί σαν να έχει ασθενήσει. Αυτό μάλλον έχει γίνει. Έχει πάει στην Αυστραλία μ’ ένα χαρτί που λέει ότι πέρασε κορονοϊό. Το χαρτί αυτό φαίνεται, έχει φανεί ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχει η Αυστραλία. Η οποία Αυστραλία έχει πει -για να προστατεύσει τους πολίτες της- ότι όποιος ξένος θέλει να μπει στη χώρα θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί. Αλλιώς πάει σπίτι του». Και, την επομένη, ο ατρόμητος ρεπόρτερ, που άφησε εποχή όταν έψαχνε για πρόκες μέσα σε πίτσες και για ρυπαρά περιεχόμενα στρωμάτων, επανέκαμψε ρίχνοντας νέο σετ λεκτικών πυρομαχικών: «Δεν έχει πάει να διδάξει τένις αφιλοκερδώς. Ούτε να κηρύττει τον λόγο του Θεού. Να βγάλει εκατομμύρια, γιατί αυτό συζητάμε, να βγάλει εκατομμύρια κερδίζοντας το τουρνουά. Τενίστα βλέπω, ανεμβολίαστο, που θέλει να βγάλει λεφτά στην Αυστραλία, που ο Τζόκοβιτς θέλει να πάει ανεμβολίαστος να διεκδικήσει τα εκατομμύρια του Open».

Άλλοι, αμερόληπτε Ευαγγελάτε, βγάζουν εκατομμύρια σε αθλήματα. Εσύ κληρώνεις μετρητά στην εκπομπή σου, ενώ αποκαλείς «ψεκασμένους» εκείνους που έχουν δωρίσει εκατομμύρια σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη. Έκαστος στο είδος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Είναι όλα δρομολογημένα: «Η ΕΕ πρέπει να άρει τα μέτρα για το Κόσοβο» δήλωσε ο Κούρτι

Ολοταχώς για την αγκαλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται να οδεύει το Κόσοβο, γι' αυτό και το έντονο ενδιαφέρον της...

More Articles Like This