Σεραφείδης και ΚΚΕ

Must Read

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αποχαιρέτησε τον Σεραφείδη, κι έστειλε τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος λέγοντας: «Παιδί της Κατοχής, ήρθε σε επαφή από τα παιδικά του χρόνια με τις αξίες και τα ιδανικά του αγώνα, με τις ιδέες και την πάλη του ΚΚΕ. Η αγωνιστική του στάση αποτελεί παράδειγμα αθλητή. Με το ίδιο πάθος, ανιδιοτέλεια και ψυχική δύναμη που αγωνίζονταν μέσα στο γήπεδο πάλευε και έξω από τις γραμμές του, υπερασπιζόμενος το δίκιο…».

Δεν έχω λόγους να μην πιστεύω το… τιμημένο ΚΚΕ, αλλά θα πρέπει να υπογραμμίσουμε για ακόμη μία φορά την υποκρισία του. Είναι γνωστό και το είχε διακηρύξει σε όλους τους τόνους ο Σεραφείδης ότι ο μεγάλος πόθος του ήταν να προλάβει να μπει στην αγια-Σοφιά. Ομως η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ επί δημαρχίας του αλήστου μνήμης δημάρχου Ν. Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας κ. Βασιλόπουλου έκανε το παν για να σαμποτάρει τη συνέχιση του έργου. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο, θα μου πείτε. Σωστά. Το ΚΚΕ να κερδίζει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This