Χαράς Κοράνια…

Must Read

Χαράς Κοράνια (τα Ευαγγέλια, παρακαλώ, σιγά σιγά να τα ξεχνάμε…) σε πρωινή εκπομπή, όπου ο παρουσιαστής (ανήκει στους πολύ σοβαρούς, αλλά κι’ αυτοί πόσο ν’ αντέξουν;) περιχαρής, μπορεί και με δάκρυα στα μάτια, μας ενημέρωσε ότι πρόσφυγας άνοιξε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Έπεσα από τα σύννεφα και δεν ήξερα τι να κάνω. Να κλάψω από εθνική υπερηφάνεια διότι, επιτέλους, αρχίζουμε να ενσωματωνόμαστε (ποιος ενσωματώνει ποιον άραγε;) με τους απρόσκλητους μουσαφιραίους; Να γράψω ύμνους για τον κ. Μηταράκη που μας φέρνει επενδυτές, και αρχίζει και κινείται η οικονομία μας; Όπως και να ‘χει, χάρηκα.

Από την άλλη πάλι σκέφτηκα: Ρε ‘σεις, φτάσαμε στο σημείο που όταν βρούμε έναν από αυτούς να ανοίγει μαγαζί πανηγυρίζουμε και ξεχνάμε ότι σε δεδομένη στιγμή τα υπόλοιπα 2.000.000 των τζιχαντιστών συμπολιτών μας είναι έτοιμα να κλείσουν χιλιάδες μαγαζιά δικά μας όταν σφυρίξουν κλέφτικα ή μάλλον ισλαμικά τα αφεντικά τους, όπως, π.χ., ο… antifa Τσαβέντ Ασλάμ. Το έδειξαν ότι μπορούν να το κάνουν.

Αλλά μην ανησυχείτε, η Αστυνομία του κ. Θεοδωρικάκου θα τους κόψει κλήσεις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποκάλυψη για το σχέδιο της Κυβέρνησης: Δείχνουν την έξοδο σε 90 εφέτες για να ελέγξουν απολύτως τη Δικαιοσύνη!

Νέα... «βόμβα» στη Δικαιοσύνη από την Κυβέρνηση, που ετοιμάζεται να δείξει την έξοδο σε περίπου 90 δικαστές, μέσω εθελουσίας...

More Articles Like This