Ψηφίσατε Βασιλακόπουλον!

Παρακαλούνται οι εύποροι της πατρίδος να συνεισφέρουν ράβδους χρυσού, λίρες και αδάμαντες διά την ίδρυσιν πνευμονολογικού κινήματος.

Must Read

Παρουσιάζουμε το σκεπτικόν της χρονιάς. Μπορεί σε γενικές γραμμές κάτι να σας θυμίζει, αλλά έχουν περάσει δεκαετίες από την εποχή που η παγκόσμια κοινότητα άκουγε τέτοια (και της φάνταζαν φυσιολογικά) και, για να μη σας τα πολυλογούμε, τώρα κατοχυρώθηκε εκ νέου ως ευρασιτεχνία από τον διαπρεπή πνευμονολόγο αλλά και οιωνεί εγκληματολόγο – ποινικολόγο – ανώτατο στρατοδίκη Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος είπε στον Σκάι: «Αν εγώ πάω και κατεβάσω δύο μπουκάλια ουίσκι και καβαλήσω το αμάξι μου και βγω σαν ελεύθερος καουμπόϊ (sic)… Επιτρέπεται; Γιατί; Μπορώ να σκοτωθώ εγώ… Εχω το δημοκρατικό δικαίωμα στον θάνατο, αλλά μπορώ να σκοτώσω κι άλλους. Πόσους; Τέσσερις, Πέντε; Δεν μπορώ να σκοτώσω άπειρους. Δεν μπορώ να τρακάρω με ένα αμάξι, να ξετρακάρω, να πάω να τρακάρω με ένα άλλο. Αν αρχίσω μια αλυσίδα μετάδοσης, πόσους μπορώ να φάω; Αν ο ένας κολλάει πέντε ή τέσσερις (το πιο μεταδοτικό στέλεχος), στο τέλος εγώ, που δεν εμβολιάζομαι, πόσους μπορώ να “φάω”; Μπορώ να “φάω” περισσότερους; Γιατί το ένα είναι αδίκημα που φέρνει και φυλάκιση, ενώ το άλλο είναι δημοκρατικό δικαίωμα, που δεν το θίγει κανείς;»

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Με βάση τα ανωτέρω, περαίνεται πως ο μη εμβολιασμός, δηλαδή το ΝΑ ΜΗΝ κάνεις κάτι, ισοδυναμεί με το ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Η μη εμβολιαστική πράξη ισούται με την κατάποση ενάμισι λίτρου ουίσκι, την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και την πρόκληση δυστυχήματος.
Μπορείς, δηλαδή, να είσαι υγιής ανεμβολίαστος και να σκοτώνεις. Αφού το λέει επιστήμων, έτσι θα είναι. Μπορεί τα κύτταρα του άλλου, του εμβολιασμένου, που σε βλέπει, να είναι ιαπωνέζικα και να έχουν ιδεολογία… σαμουράι. Να είναι «σωταρισμένα» σε άφθονο μπουσίντο και να ντρέπονται για λογαριασμό σου, που είσαι συνωμοσιολόγος και ψεκασμένος, και να κάνουν χαρακίρι.

Όλα τα παραπάνω ίσως να ξενίζουν πολλούς και πολλές, αλλά, αναμφίβολα, προκαλούν και ένα ενδιαφέρον στους λάτρεις της περιπέτειας. Αν κάνει κόμμα ο Βασιλακόπουλος και επικρατήσει, θα ζήσουμε σασπένς και εμπειρίες που έχουμε να βιώσουμε από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος για την Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το πένθος που βιώνει η Βίκυ Καγιά τις τελευταίες ώρες καθώς έφυγε από την ζωή ο...

More Articles Like This