Ο κομάντο Θάνος Πλεύρης ενημερώνει

Must Read

Η κοινή λογική έχει μπει σε καραντίνα. Αναμένεται να απελαθεί κλοτσηδόν από την Ελλάδα, μαζί με τους Έλληνες

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Παράλειψή μας! Δεν σχολιάστηκε ο λεκτικός αδάμας που δώρισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο φιλοθεάμον κοινό, όταν ερωτήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί υφίσταται απλώς μια πενθήμερη καραντίνα στους νοσήσαντες από κορονοϊό που βγαίνουν θετικοί στα τεστ αλλά είναι ασυμπτωματικοί και γιατί δεν θεσπίζεται το αρνητικό τεστ για να μπορεί κάποιος να επιστρέψει στη δουλειά του. Ιδού η απάντηση Πλεύρη:

«Η ειδική μας επιτροπή το εισηγήθηκε, γιατί μετά την πέμπτη μέρα αυτός που δεν έχει συμπτώματα, άρα δεν έχει πυρετό, δεν έχει βήχα, δεν μεταδίδει ή ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πολύ μικρός. Είναι λανθασμένη η εικόνα που πιστεύουν πολλοί… Αυτός ο άνθρωπος δεν απελευθερώνεται αυτός ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να πάει στην ταβέρνα ή να έχει κοινωνική ζωή. Πρέπει να έχει την υψηλής προστασίας μάσκα. Από τη στιγμή που μας λένε οι επιστήμονες ότι δεν υπάρχει μεταδοτικότητα μετά την πέμπτη μέρα, παίρνουμε αυτόν τον κανόνα, που τον έχει και η Αμερική. Τον εφαρμόζουν και άλλες χώρες, χθες το ανακοίνωσε η Μεγάλη Βρετανία».

Πάντα μας εντυπωσιάζει ο Θάνος Πλεύρης. Εν έτει 2022, μπορεί να μας αφήνει σέκους με τη θεία ανάλυσή του για το πώς κολλάει ο κορονοϊός στην ταβέρνα αλλά δεν κολλάει στο γραφείο.

Ούτος ο τολμητίας πατριώτης μάς είχε θαμπώσει προεκλογικά (τον Ιούλιο του 2019), όταν κατέλαβε για 15 ολόκληρα δευτερόλεπτα την πλατεία Εξαρχείων για να εξαγγείλει το… καθάρισμά της από την αναρχία και την ανομία άμα τη αναλήψει των πρωθυπουργικών καθηκόντων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τότε, τον θαυμάσαμε για το θάρρος του – αν και για αυτά τα 15 μαρτυρικά δευτερόλεπτα δεν έπαυε να κοιτάζει δεξιά και αριστερά, μη τυχόν και ξεμυτίσει κάνας αγουροξυπνημένος αναρχικός.

Τώρα, τον καμαρώνουμε για την κρυστάλλινη σκέψη του και -πάνω απ’ όλα- για το σπινθηροβόλο βλέμμα του, όπως φαίνεται και στο σχετικό στιγμιότυπο από την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή.

Μακάρι να είχαμε εκλογικά δικαιώματα στην Α΄ Αθηνών, διότι θα τον ψηφίζαμε και μια και δυο και τρεις φορές, μαζί με τα δέντρα, τη χλόη και τα θαμνοειδή της περιοχής…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρινικό κάταγμα και ρήξη καρπού υπέστη ο Βασίλης Γραμμένος – Στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος υπέστη ρινικό κάταγμα και ρήξη καρπού κατά την επίθεση που δέχθηκε το...

More Articles Like This