Η πιο ξεκούραστη δουλειά

Must Read

Όταν είσαι άνεργος, έχεις έναν καημό. Οταν όμως ψάχνεις για δουλειά, τότε κοιτάς αυτή να είναι, ει δυνατόν και ξεκούραστη. Μια τέτοια δουλειά είναι αυτή του βουλευτού. Και ακόμη πιο ξεκούραστη του βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας.

Αν έχεις την τύχη να είσαι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, είσαι Θεός. Ουδείς σε ρωτάει και ουδείς σε ενοχλεί. Άλλοι φροντίζουν και ιδρώνουν για σένα. Κάπου κάπου σου στέλνουν ένα κείμενο 70 ή 100 σελίδων να το υπογράψεις, χωρίς να προλαβαίνεις να το διαβάσεις, διότι είναι επείγον! Δεν πειράζει, το έχουν διαβάσει άλλοι για σένα.

Είσαι υποχρεωμένος να ανέχεσαι χωρίς να μιλάς τα καπρίτσια του κ. Πατέλη, τους σαλτιμπαγκισμούς του Άδωνι, τα καραγκιοζιλίκια του Πέτσα, την άλωση του κόμματος από σημιτανθρώπους και κνίτες, τις ύβρεις των ειδικών, τις αρπαχτές με τα PCR, τις βλασφημίες του κ. Μόσιαλου, το φιάσκο του EastMed, τις προκλήσεις των Πακιστανών, τη διαφήμιση της μαντίλας και αιδημόνως να σιωπάς.

Βέβαια, είσαι ελεύθερος να λιβανίζεις τον κ. Μητσοτάκη,  όπως ο κ. Μανωλάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσέγγιση ΗΠΑ – Τουρκίας

Ενώ η Ελλάδα βαυκαλίζεται για το υψηλό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και ενώ αδειάζουν οι αποθήκες πυρομαχικών και αποδυναμώνεται...

More Articles Like This