Τα ευτράπελα της «Ελπίδας»

Must Read

Κατ’ αρχάς, θερμά συγχαρητήρια σ’ αυτόν που ονόμασε τη θεομηνία «Ελπίδα». Πώς το λέει ο Παπακωνσταντίνου; «Είσαι η ελπίδα μας, πήδα, πήδα, πήδα μας!».

Η κυβέρνηση, λέει, θα ζητήσει από την «Αττική Οδό» ευθύνες για το χάλι της. Για το μπάχαλο της Μεσογείων, της Μιχαλακοπούλου, της Κατεχάκη από ποιον θα ζητήσει ευθύνες; Να ρωτήσουμε τον κ. Στυλιανίδη αν εφαρμόστηκε ο «Ξενοκράτης»; Όχι, διότι κινδυνεύουμε να ερωτηθούμε: «Ποιος Ξενοκράτης;»

Θα θέλαμε το όνομα του φιλολόγου της ρεπορτερίτσας, που μας ενημέρωσε ότι η λεωφόρος «Σπατών» είναι κλειστή.

Διετάχθη, λέει, εισαγγελική έρευνα για το γενικό μπάχαλο. Τώρα ησύχασα. Ελπίζω να αναζητηθούν και οι ευθύνες της… κυβερνήσεως. Περιμένω εναγωνίως, σε καμιά δεκαριά χρόνια, το πόρισμα και την υπόθεση στο αρχείο.

Μια αγανακτισμένη κυρία λέει τον πόνο της σε μη συστημικό κανάλι και ο παρουσιαστής την ενημερώνει ότι βγήκε ο Στρατός έξω να βοηθήσει, και η κυρία κραυγάζει: «Να βγει και να μείνει έξω ο Στρατός, μπας και γίνουμε ανθρώποι». Άντε και με το καλό να μας έλθει η… «Ευτυχία»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε γιατί δε θέλει τον Γιάννη Πλούταρχο καλεσμένο στην εκπομπή του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Γιάννη Πλούταρχο, λέγοντας συγκεκριμένα πως ο τραγουδιστής...

More Articles Like This