Νεολαίες για φτύσιμο

Must Read

Το ότι, τελικώς, ο Στρατός θα προσέφερε ουσιαστική βοήθεια στους εγκλωβισμένους ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο. Γι’ αυτό και μόλις τους είδαν οι καταταλαιπωρημένοι συμπολίτες μας ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Παρεμπιπτόντως, φαντάζεστε να εμφανιζόταν κάποιος βουλευτής στην Αττική Οδό τι… χειροκρότημα θα έπεφτε. Όμως να ρωτήσω κάτι: Αυτές οι περίφημες κομματικές νεολαίες πού βρίσκονταν αυτές τις δύσκολες ώρες;

Πού είναι οι οννεδίτες, οι ημιπιτσιρικάδες του ΣΥΡΙΖΑ και οι κνίτες, που τα καλοκαίρια παίρνουν τα βουνά διοργανώνοντας γελοία φεστιβάλ; Δεν μπορούσαν να βγουν να ξεκολλήσουν κάνα αυτοκίνητο ή να διώξουν το χιόνι με κάνα φτυάρι; Αλλά ο χιονιάς, μάλλον, δεν ενδείκνυται για… αγώνες. Ίσως και να μην άφησαν τα καλόπαιδα οι μπαμπάδες τους.

Χάσανε, όμως, μία ευκαιρία να μας δείξουν πως, εκτός από προπόνηση για χασομέρηδες, μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα, πιο ωφέλημα. Μπα, δεν βαριέσαι. Ούτως ή άλλως το βιογραφικό τους… βαραίνει και μόνο που είναι γραμμένοι στο κόμμα (καλή ώρα…) ή το κόμμα να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να… εγκλωβιστούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This